طرز تهيه «چيکن استراگانف» روسي

ايرانبراي تهيه چيکن استروگانف، ابتدا سينه مرغ را به صورت مربعي خرد کنيد سپس آنها را شسته و کنار بگذاريد. بعد پياز را پوست بگيريد و نگيني ريز خرد کنيد.
سپس کره را درون تابه بريزيد و کمي تفت بدهيد و قارچهاي نگيني يا ورقهاي خرد شده را اضافه کنيد، همراه با کره تفت بدهيد سپس پياز را اضافه کنيد و کمي تفت داده حالا تکههاي مرغ را اضافه کنيد. نمک و زردچوبه و ادويه کاري بزنيد و دوباره تفت بدهيد.
سپس فلفل دلمهاي نگيني خرد شده را اضافه کنيد و تفت بدهيد. آب ولرم اضافه کنيد و درب تابه را نيمه بسته بگذاريد تا آب بخار شود و تکههاي مرغ بپزند.
در اين حين داخل تابهاي جدا سس مخصوص چيکن استراگانف را درست کنيد. (آرد را الک کنيد درون تابه تفت بدهيد شير را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا يکدست شود غليظ که شد شعله را خاموش کنيد)
اين سس را زماني که آب غذا بخار شد و کمي از آن باقي ماند اضافه کنيد و ۱۰ دقيقه صبر کنيد سپس خامه صبحانه را اضافه کنيد و فلفل قرمز بزنيد تفت بدهيد و شعله را خاموش کنيد.
سيب زمينيهاي خلالي را داخل تابهاي جدا خلالي خرد کنيد و سرخ کنيد سپس کنار چيکن ميل کنيد يا ميتوانيد با آن مخلوط کنيد.
نکاتي براي طرز تهيه چيکن استراگانف:
بر طبق ذائقه ميتوانيد در کنار قارچ، از هويج، کلم بروکلي يا نخود سبز استفاده کنيد.
مواد لازم براي چيکن استروگانف:
سينه يا فيله مرغ: ۱ عدد
قارچ: ۳-۴ عدد
پياز: ۱ عدد
فلفل دلمه اي: نصف ۱ عدد
شير: نصف ليوان
آرد سفيد: ۲ ق غ
خامه صبحانه: ۱ ق غ
کره: ۲۵ گرم
سيب زميني: ۲ عدد
نمک و زردچوبه» به ميزان لازم
ادويه کاري: به ميزان لازم
فلفل قرمز: به ميزان لازم