املت بادمجان و گوجه فرنگي؛ يک املت متفاوت، بي نظير و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ املت بادمجان و گوجه فرنگي يکي از املت هاي بسيار خوشمزه اي است که هم براي صبحانه و هم عصرانه يا شام مناسب است.
مواد اصلي
جعفري خرد شده کمي
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آرد ۱ قاشق غذا خوري
سير ۲ حبه
تخم مرغ ۴ عدد
گوجه فرنگي بزرگ ۱ عدد
بادمجان متوسط ۲ عدد
طرز تهيه
بادمجانها را پوست بکنيد و ۲۰ دقيقه داخل آب نمک قرار دهيد تا تلخي آن گرفته شود سپس بشوييد و خشک کنيد و به صورت حلقهاي برش بزنيد.
داخل ماهيتابه روغن بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود، بادمجانهاي حلقه شده را در روغن بريزيد و سرخ کنيد، گوجه فرنگي را پوست بکنيد و رنده کنيد سپس گوجه فرنگي، سير رنده شده و مقداري جعفري خرد شده را به بادمجانهاي سرخ شده اضافه و مخلوط کنيد و حرارت را زياد کنيد تا آب غذا کشيده شود.
تخم مرغها را داخل کاسهاي بشکنيد و آرد، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنيد و بزنيد تا تخم مرغ کف کند سپس به مواد داخل ماهيتابه اضافه کنيد، حرارت را کم کنيد و در ماهيتابه را بگذاريد تا تخم مرغ ببندد سپس برگردانيد تا طرف ديگر نيز برشته شود و به همراه نان سرو کنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري پنير پيتزا روي اين املت بريزيد. و يا مواد را داخل بادمجان بريزيد. که همه اين موارد مطابق شکل دل خواه است.