با طرز تهيه روت افغانستاني آشنا شويد
آخرين خبر/ ، اين روزها غذاها و شيريني هاي محلي افغانستاني در بين غذاها و شيريني هاي مدرن و غربي جايگاه سابق خودشان را حفظ کرده و علاقه مندان خاص خود را دارند .
«روت جواري» يکي از شيريني هاي محلي مردم افغانستان است که نقش اصلي را در اين شيريني آرد جواري(آرد ذرت) ايفا مي کند.
در ادامه، با طرز تهيه اين شيريني مزه دار و پر طرفدار آشنا مي شويد:
مواد لازم :
آرد جواري 2 پيمانه
آرد سفيد 1 پيمانه
بکينگ پودر 1 ق غذا خوري
بوره(شکر)1 پيمانه
تخم مرغ 2 عدد
شير نصف پيمانه
روغن نصف پيمانه
هل 1 قاشق چاي خوري
نمک يک گرم
وانيلين شکر 1 قاشق غذاخوري
کنجد و سياه دانه براي تزيين
در ابتدا 1 پيمانه بوره را به همراه 2 عدد تخم مرغ، نصف پيمانه شير و نصف پيمانه روغن در ظرف مي ريزيم.
سپس هل، نمک و وانيلين شکر را به مواد مايع اضافه کرده و خوب باهم مخلوط مي کنيم.
در ادامه آرد جواري و آرد سفيد را به همراه بيکينگ پودر را به مايع اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم. اجازه مي دهيم خمير به دست آمده 15 دقيقه استراحت کند.
بعد از استراحت خمير آن را در قالب کيکي که از پيش با روغن چرب کرده ايم مي اندازيم و خوب پهن مي کنيم و سطح آن را با مقداري شير مي پوشانيم .
اکنون نوبت اضافه کردن سياه دانه و کنجد است.
سپس با پنجه اي(چنگال) سطح روت را سوراخ کرده تا روت جواري خوب بتواند پف کند.
اکنون زمان آن رسيده که قالب را به درون فر گذاشته و به مدت 20 تا 25 دقيقه در دماي 180 درجه بگذاريم تا آماده گردد.
روت جواري حاضر است تا به اندازه هاي دلخواه تقسيم و با چاي سبز نوش جان شود.