نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

اشتباهات رايج در پخت خورشت مرغ در خانه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
اشتباهات رايج در پخت خورشت مرغ در خانه

آخرين خبر/ در اکثر غذاهاي ايراني و فرنگي، از مرغ به شکل هاي گوناگوني استفاده مي شود. بعضي از اين غذاها با ادويه ها و سبزيجات طعم دار مي شوند و بعضي نيز به کمک ادويه ها يا سس ها طعم مطبوعي به مرغ مي دهند. يکي از دلايل متفاوت بودن طعم مرغ در خوراک هاي رستوراني، رعايت نکاتي است که شايد بعضي از آن ها را ندانيد. در واقع با دانستن اين ترفندهاي ساده، مي توانيد مرغ را به اشکال مختلف و با بهترين کيفيت و طعم و مزه تهيه کنيد. با ما همراه باشيد.

چند اشتباه در پخت مرغ 
مرغ منجمد يا تازه؟
هميشه اولويت با استفاده از مرغ تازه است. متاسفانه در حال حاضر، امکان دسترسي به مرغ تازه شايد چندان راحت نباشد و اغلب ما مجبور باشيم تا از مرغ منجمد استفاده کنيم. متاسفانه مرغ منجمد، کمي خشک تر است. به همين دليل براي مهماني هاي مهم حتما مرغ تازه بگيريد.
 

مرغ با پوست يا بدون پوست؟
در نظر داشته باشيد که اگر مرغ را با پوست آن سرخ و يا سوخاري کنيد، رطوبت و چربي در آن مانده و مرغ شما خشک نمي شود. البته شايد اين مساله با ذائقه شما جور نباشد که مي توانيد به روش خود اقدام کنيد.

مزه دار کردن را از ياد نبريد!
شک نکنيد که پختن مرغ در آب و تنها اضافه کردن کمي زردچوبه و پياز براي مزه دار شدن آن کافي نيست. بهتر است قبل از پخت، چندساعتي مرغ را مزه دار کنيد. متناسب با نوع خوراکي که مي خواهيد بپزيد مي توانيد با آب و نمک و يا انواع و اقسام سبزيجات و روغن زيتون آن را استراحت دهيد تا حسابي مزه دار شود.

مرغ منجمد درون قابلمه؟
بهتر است از چندساعت قبل مرغ منجمد را از فريزر خارج کرده و در يخچال قرار دهيد تا يخ آن باز شود. استفاده از مرغي که سردتر از دماي آشپزخانه است باعث مي شود که گوشت آن به شکل نا منظم بپزد.
 
مرغ با استخوان يا بي استخوان؟
بهتر است بعد از پختن مرغ، استخوان آن را جدا کنيد. پختن مرغ با استخوان، مزه بسيار بهتري به آن مي دهد. به همين دليل است که از اسکلت مرغ براي تهيه استاک استفاده مي شود.
  

سينه مرغ درسته؟ هرگز!
ضخامت سينه مرغ، در همه ي بخش هاي آن يکسان نيست. پس بهتر است سينه مرغ را با چاقوي تيز برش بزنيد. به کمک اين ترفند بسيار ساده، سينه مرغ به خوبي و به شکل کامل مي پزد.
 
چه وقت مرغ را به تابه اضافه کنم؟
حتما بايد قبل از هر کاري تابه را داغ کنيد. بعد از اينکه روغن را اضافه کرديد، چند ثانيه صبر کنيد و سپس مرغ را در آن سرخ کنيد. درست که امروزه تابه ها نچسب هستند و مرغ به تابه نمي چسبد، اما اين کار به حفظ مزه مرغ، کمک شاياني مي کند.

تفت دادن مرغ؟
اگر قصد سرخ کردن مرغ را داريد، ابتدا اجازه دهيد يک طرف آن به شکل کامل سرخ شود و سپس آن را برگردانيد. اگر خيلي زياد و پشت سر هم مرغ را برگردانيد مرغ خوب سرخ نمي شود. البته براي فيله هاي کوچکي که تنها مي خواهيد کمي تفت بخورند مي توانيد اين کار را بکنيد.
 

ترفند مرغ درون فر!
پخت مرغ در فر، طعم بسيار خوبي به آن مي دهد. براي اينکه مرغ شما آبدار و خوشمزه شود، حتما روي آن را با فويل پوشانده و با انواع و اقسام مواد معطر داخل مرغ را مزه دار کنيد.

سخن پاياني
علاوه بر نکات بالا در نظر داشته باشيد که بهتر است خيلي عجول نباشيد! بعد از اينکه مرغ را پختيد، کمي به آن استراحت بدهيد تا گوشت مرغ و آب آن کاملا به خورد هم برود، البته گوشت مرغ اگر بيش از اندازه بپزد از هم باز مي شود که باعث مي شود ظاهر غذا خراب شود.
منبع: chishi.ir

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره