حلواي آجيلي خوشمزه و مجلسي به روش بوتيکي

چيشي/ حلوا يکي از دسر هاي قديمي و سنتي ايراني است. اين دسر بيشتر براي افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداري و محرم استفاده مي شود. يکي از انواع حلواهاي مجلسي ، حلواي آجيلي است که از آرد گندم و نشاسته تهيه مي شود. از آن جا که در حلوا، آرد تفت مي خورد، به عنوان يک دسر مقوي و مفيد مورد استفاده قرار مي گيرد. اين حلوا نياز به تفت زيادي ندارد و با مغزيجات و ادويه جات مختلف تهيه مي شود که از حلواي معمولي مقوي تر است. اين حلوا نياز به آب ندارد و درون قالب هاي سيليکوني تهيه مي شود که به صورت تک نفره و مجلسي سرو مي گردد،
مواد لازم حلواي آجيلي
آرد۲۱۰ گرم
پودر نشاسته گندم يا ذرت۴۵ گرم
کافي ميت۶۰ گرم
کره۱۲۰ گرم
روغن جامد۴۵ گرم
پودر قند۱۵۰ گرم
پودر هل۱ قاشق مربا خوري
پودر زنجبيل۱ قاشق چاي خوري
پسته خرد شده۴۵ گرم
گردو خرد شده۴۵ گرم
بادام خرد شده۳۰ گرم
طرز تهيه حلواي آجيلي
مرحله اول
براي تهيه حلواي آجيلي خوشمزه و مجلسي در ابتداي کار، آرد را الک مي کنيم. يک تابه بزرگ بدون روغن برداشته و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و آرد را درون آن تفت مي دهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود اما تغيير رنگ پيدا نکند.
مرحله دوم
سپس پودر نشاسته را به آن اضافه کرده و دو تا سه دقيقه نيز با آرد تفت مي دهيم. در ادامه تابه را از روي حرارت برداشته و مجدد الک مي کنيم تا اگر گلوله اي داخل آرد وجود دارد، حذف شود. آرد را به درون تابه بر مي گردانيم.
مرحله سوم
سپس کافي ميت و کره و روغن ذوب شده را به تابه اضافه کرده و روي حرارت فرار مي دهيم تا تفت کوتاهي بخورد. نبايد حرارت زياد باشد چون کافي ميت زود مي سوزد. تابه را از روي حرارت بر مي داريم و مغز ها و ادويه ها را به آن اضافه مي کنيم.
مرحله چهارم
سپس پودر قند را اضافه کرده و به خوبي مخلوط مي کنيم. حلوا را داخل قالب مي ريزيم و چند بار روي سطح کار مي زنيم تا اگر حبابي داخل آن حبس شده است، خارج شود. حتما از قالب سيليکوني استفاده شود.
مرحله پنجم
قالب سيليکوني را درون يک سيني قرار مي دهيم و مواد را درون آن مي ريزيم. سپس حداقل نيم ساعت درون فريزر قرار مي دهيم. بعد از آن، حلوا به راحتي از قالب خارج مي شود. اين حلوا بسيار خوشمزه و زيبا است.