کيک شيره خرما و ارده مقوي براي افطاري
باشگاه خبرنگاران/ شيره خرما استفادههاي زيادي دارد و ميتوان از اين شيره خوشمزه در کيک هم استفاده کرد. به همين منظور در ادامه قصد داريم دستورالعمل تهيه کيک شيره خرما و ارده که طرفداران زيادي دارد را به شما عزيزان آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
۵ عدد تخم مرغ
۳۰ گرم کره
۱/۲ قاشق چايخوري وانيل
۱/۲ پيمانه ارده
۱ پيمانه شيره انگور
۱ و ۱/۲ پيمانه آرد
۱ قاشق غذاخوري بيکينگ پودر
۱/۲ پيمانه گردو
دستور تهيه:
ابتدا تخم مرغها رو با کمي وانيل چند دقيقه هم زده تا کرم رنگ و حجيم بشن.
کره که حتما از قبل به دماي محيط رسيده رو اضافه کرده و خوب هم ميزنيم. ارده و شيره رو اضافه کرده و مخلوط ميکنيم.
نيمي از گردوهاي خرد شده رو اضافه ميکنيم و با قاشق فقط کمي مخلوط ميکنيم.
آرد و بکينگ پودر و نمک رو سه بار الک کرده و در سه مرحله اضافه کرده و چند ثانيه با همزن مخلوط ميکنيم.
داخل قالب رو کاغذ روغني انداخته و مواد رو داخل قالب ريخته و در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ الي ۶۰ دقيقه قرار ميديم.