نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ترفندهاي آشپزي درباره سرو پيش غذاها

منبع
زندگي آنلاين
بروزرسانی
ترفندهاي آشپزي درباره سرو پيش غذاها

زندگي آنلاين/ شما چه مهماني ساده در کنار خانواده خود داشته باشيد و چه قرار باشد کنار دوستان تان يک عصرانه مختصر ميل کنيد، بايد پيش غذاي مناسبي تدارک ببينيد.
در مهماني ها معمولا غذاهاي خوبي تهيه مي شود و البته هر سفره خوب مهماني، پيش غذا لازم دارد. شما چه مهماني ساده در کنار خانواده خود داشته باشيد و چه قرار باشد کنار دوستان تان يک عصرانه مختصر ميل کنيد، بايد پيش غذاي مناسبي تدارک ببينيد.
البته قرار نيست پيش غذاي بي نظير و يا فوق العاده اي آماده کنيد. يک پيش غذاي ساده و مختصر اما بسيار خوش طعم مي تواند سفره غذاي تان را دلپذير کند. در ادامه، ابتدا چند راهنمايي در خصوص پيش غذاها شده و سپس چند نمونه دستور تهيه پيش غذا معرفي شده است.


نکاتي در مورد پيش غذاها
1- مقدار پيش غذا
اگر مهماني تان همراه با سرو غذا باشد و پيش غذاي ساده در اندازه هاي کوچکي- مثلا خوراکي هاي انگشتي- تدارک ديده ايد، بايد براي هر کس به تعداد 4 تا 6 عدد پيش غذا داشته باشيد.
اما اگر مهماني تان، صرفا همراه با نوشيدني است، براي هر نفر 8 تا 10 عدد پيش غذا لازم است.

2- نبود وقت براي تهيه غذا
اگر در شرايطي مجبور به پذيرايي از مهمان هستيد که نمي توانيد به موقع غذا درست کنيد، مي توانيد از پيش غذاهايي مانند پنير، نان، بيسکويت و يا سبزيجات برش زده مانند خيار و گوجه فرنگي استفاده کنيد. حتي مي توانيد در صورت داشتن اسفناج، بوراني اسفناج يا پيش غذاهايي شبيه به اين که سريع آماده مي شوند، درست کنيد.

3- رنگ هاي رنگين کمان
هنگام درست کردن پيش غذا و يا چيدن سبزيجات در بشقاب، به رنگ ها هم توجه کافي نشان دهيد. ترکيبي از خوراکي هاي قرمز، زرد و سبز، پيش غذايتان را زيباتر و اشتهابرانگيزتر مي کند تا زماني که فقط يک نوع سبزي از يک رنگ در بشقاب بگذاريد.

4- ظرف هاي خوشمزه
مي توانيد از خود سبزيجات به عنوان ظرف حاوي پيش غذا استفاده کنيد. مثلا مي توان داخل فلفل هاي دلمه اي را خالي کرد و پيش غذاي آماده شده را درون فلفل دلمه اي -که البته فلفل دلمه اي يکي از مواد آن است – ريخت. پس از صرف غذا مجبور به شستن ظرف هاي اضافي نخواهيد بود.

5- جاي کافي در يخچال
اگر قرار است براي مهماني تان، پيش غذا آماده کنيد، روز قبل از مهماني، يخچال را تميز و خالي کنيد و به اندازه کافي براي پيش غذاها جا بازکنيد. حتي اگر به فضاي بيشتري احتياج داشتيد، مي توانيد از يخدان استفاده کنيد.

6- تنوع
اگر هنگام مهماني، پيش غذا، غذاي اصلي تان است، پس تنوع را فراموش نکنيد. يادتان باشد که برخي از مهمان ها غذاي کم چرب مي خورند، برخي ديگر ممکن است به ديابت مبتلا و يا به گلوتن حساس باشند. حتي احتمال دارد که برخي ديگر بيشتر به خوردن سبزيجات تمايل داشته باشند.

7- يادآوري
اگر پيش غذاي خود را با خوراکي هاي حساسيت زا- مانند بادام زميني و يا صدف- آماده کرده ايد، حتما اين موضوع را يادآوري کرده و به مهمان ها تذکر دهيد. البته حتما پيش غذاهاي ديگري در کنار اين نوع پيش غذاها داشته باشيد.

8- در نظر گرفتن مهمان ها
هنگام درست کردن پيش غذا به سن مهمان هاي خود توجه نشان دهيد. مهمان هاي جوان تر معمولا بيشتر از مهمان هاي مسن تر غذا مي خورند. همچنين مهماني هاي پرسروصدا، به پيش غذاهاي پر انرژي تري نياز دارند.

9- اندازه هاي کوچک
پيش غذاها معمولا بايد کوچک- و انگشتي- باشند. اگر براي خوردن آنها به قاشق و چنگال نياز باشد، ديگر پيش غذا نيستند.

10- سرد، گرم و داغ
تمام شدن غذا در مهماني، يعني پايان يافتن مهماني! بنابراين اگر دوست داريد يک مهماني طولاني را تجربه کنيد، بنابراين تعداد زيادي پيش غذا- سرد، گرم و حتي داغ- داشته باشيد.

11- صرفه جو
پيش غذاها براي مهماني ها از نظر اقتصادي ايده آل هستند. شما براي هر بار سرو به مقدار کمي مواد غذايي نياز پيدا مي کنيد. بنابراين مي توانيد با تهيه پيش غذاي بيشتر، از حجم غذاي اصلي که معمولا گران تر است، کم کنيد.

12- نوشيدني
حتما کنار پيش غذا و غذاي اصلي تان، نوعي نوشيدني براي مهمان هايتان در نظر بگيريد.

13- عصرانه چاي
هنگام عصرانه چاي مي توانيد پنيرهاي خامه اي را با چند قطره رنگ خوراکي، به رنگ هاي زيبا درآورده و آن را با کمي شکر و وانيل، خوش طعم کنيد.
دستور تهيه چند پيش غذاي ساده
رول سالمون دودي( 16 عدد)
پنير خامه اي 2/1 فنجان،پنير فتا 4/1 فنجان، گوجه فرنگي خشک شده و فلفل سياه، ورقه هاي کاملا نازک برش زده سالمون دودي 180 گرم و برگ اسفناج 1 فنجان، نان ترتيلا به اندازه 16 رول کوچک
نکته: مي توانيد به جاي سالمون، از گوشت بوقلمون استفاده کرده و رول بوقلمون درست کنيد.
پنير خامه اي و پنير فتا را با هم مخلوط کرده و کاملا هم بزنيد. سپس مخلوط را روي نان هاي ترتيلا، به صورت يکدست پهن کنيد. اکنون باقي مواد از جمله، فلفل سياه، گوجه فرنگي و سالمون و اسفناج را به روي مخلوط پنيرها بريزيد.
نان ترتيلا را بسيار محکم رول کنيد و يک شبانه روز و يا حداقل 2 ساعت درون يک پوشش پلاستيکي در يخچال بگذاريد. سپس رول را از يخچال درآورده و به 16 تکه کوچک – به صورت رول- برش بزنيد. پيش غذاي تان آماده است. 


چند پيش غذاي انگشتي با نان تست
ابتدا چند نان فرانسوي را به صورت گرد و نازک برش بزنيد. اندازه نان ها بايد بسيار کوچک و در حد خوراکي هاي انگشتي باشد. سپس روي نان ها، روغن زيتون و يا کره آب شده بماليد. سپس نان ها را درون فر با دماي 170 درجه بگذاريد، حدود 15 دقيقه بگذاريد.
اکنون مي توانيد روي اين نان ها را با هريک از خوراکي هاي زير بپوشانيد و يک نوع پيش غذا آماده کنيد.
1- روي نان، پنيز بز ماليده و برگ چغندر ، يک ورقه پرتقال و نعناع تازه بگذاريد.
2- مرباي انجير به نان بماليد و روي آن را با پنير بز و گردوهاي خرد شده پر کنيد.
3- انجيرهاي خرد شده، چند قطره عسل و نمک دريا به روي نان بريزيد.
4- تن کنسروي با آب ليموترش، روغن زيتون، برگ جعفري و نمک به روي نان بريزيد.
5- کمي آووکادو و نمک را با هم مخلوط کرده و به همراه ميگو پخته شده به روي نان بگذاريد.
6- روي نان کمي سس پستو ماليده و با گوجه فرنگي خشک شده، تزئين کنيد.
7- روي نان پنير – هر نوع که دوست داريد- ماليده و با انواع آجيل بپوشانيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره