روش تهيه غذاي سنتي «قرمزه نخودچي» بسيار خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ کوفته ريزه نخودچي يک غذاي سنتي و قديمي از شهر هنر و تاريخ ايران اصفهان است. نصف دنيا در آشپزي ايراني يدي طولاني داشته و غذاهاي خوشمزه را در تاريخ خود داشته و دارد. اين غذاي سنتي با چرخ کرده گوشت گوسفند تهيه مي شود و در پخت آن بايد به نکاتي توجه کرد.
مواد لازم
پياز متوسط رنده شده براي داخل کوفته ۱ عدد
پياز متوسط خرد شده ۱ عدد
آب ۵ پيمانه
رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذا خوري
نعنا خشک ۲ قاشق مربا خوري
زردچوبه ۱ قاشق چاي خوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد نخودچي ۱ پيمانه
گوشت گوسفند چرخ شده و بدون چربي ۱۳۰ گرم
طرز تهيه:
در يک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچي، پياز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و ۱ قاشق از نعناع را با يکديگر مخلوط کنيد. ۱ پيمانه سرخالي از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهيد تا وقتي بدست نچسبد. از مايه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابي با فاصله بچينيد و کنار بگذاريد.
در قابلمه متوسطي پياز خرد شده را با کمي روغن ريخته و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا نرم شود، سپس کمي زردچوبه، فلفل، نمک، مابقي نعناع و رب گوجه فرنگي را افزوده و مقداري تفت دهيد، آب را افزوده و اجازه دهيد بجوش آيد.
قرمزههاي آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت ۲ دقيقه بجوشانيد، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملايمتر کنيد و اجازه دهيد به مدت نيم ساعت پخته شود.