آخرين خبر/ سرکه سيب
خيليها که به دنبال رژيمهاي لاغري هستند معتقدند سرکه سيب به سوزاندن چربيها در بدن کمک ميکند.
به گفته پزشکان سرکه سيب عصاره طبيعي سيب است که مواد سمي و زايد بدن را از بين ميبرد.
برخي از متخصصان معتقدند مصرف سرکه سيب به همراه آب گوجهفرنگي يا هويج خواص آن را افزايش ميدهد.
سرکه سيب موجب کاهش زگيل و خالهاي پوستـيميشود و از سويي ديگر در رفع ترکهاي پاشنه پا و دست موثر است.
همچنينتوصيه ميشود که براي درمان خارش پوست سر، خشکي مـوهـا و شوره سر نيز از سرکه سيب استفاده شود.
هرچند سرکه سيب خاصيت اسيدي دارد اما موجب تقويت دستگاه گوارش وکاهـش ناراحتيکليه و مثانه مي شود.
حتي نوشيدن سرکه سيب براي رفع سنگ صفرا، بـهبـود آرتـروز و جلوگيري از خونريزي بينـي توصيه ميشود.
سرکه سيب طبـيعـي يـکـي از بهترين عوامل سالم و شاداب نگهداشتن بدن است و بهتر است بههمراه آب و مقداري عسل مصرف شود.
سرکه سيب چاشني خوبي براي انواع سالادها از جمله سالاد الويه وسالاد هاي پاستايي است و از آبليمو بهتره .
براي تهيه ماکاروني و پاستا و لازانيا داخل آبي که اينها رو ميجوشانيد از کمي سرکه سيب استفاده کنين . کيفيت ماکاروني طبخ شده بهتر ميشه .
سرکه سيب، بعنوان ماده اي بر عليه عفونت و حتي پوکي استخوان و نيز براي هضم بهتر موادغذايي موثر است. سرکه سيب از بروز سرطان پيشگيري هم مي کند .سرکه سيب علاوه بر بتاکاروتن ، ماده ديگري نيز دارد که از سرطان جلوگيري مي کند . نام اين ماده پکتين است. پکتين يک نوع فيبر غذايي است. مطالعات نشان داده که دريافت زياد فيبر از بروز سرطان و به خصوص سرطان روده جلوگيري مي کند، زيرا فيبرها با مواد سرطان زا در روده ترکيب مي شوند و باعث دفع سريع تر آنها از بدن مي شوند.
ساير فوايد سرکه سيب به شرح زير است:
1- سرکه سيب داراي خاصيت آنتي بيوتيکي و ضدعفوني کننده است. ضد باکتري و ضد قارچ است و باعث ارتقاء عمل سيستم ايمني بدن در مقابله با عوامل بيماري زا مي شود.
2- مقدار پتاسيم بدن را تنظيم مي کند، در نتيجه به حفظ تعادل اسيدي- بازي خون کمک مي کند.
3- براي تصلب شرائين مفيد است، زيرا هنگام مستحکم شدن استخوان ها، توده کلسيمي موجود در مفاصل را تجزيه مي کند.
4- براي درمان مسموميت غذايي و ناراحتي هاي گوارشي مفيد است.
5- عفونت ادراري را بهبود مي بخشد.
6- فشار خون بالا را کاهش مي دهد.
7- در افرادي که داروهاي ديورتيک ( ادرارآور ) مصرف مي کنند، مصرف سرکه سيب، باعث جايگزين شدن و جبران پتاسيم از دست رفته مي شود. براي اين منظور دو قاشق مرباخوري سرکه سيب را با مقداري آب مصرف کنيد.
8- سرکه گلو درد را تسکين ميدهد
همهي سرکهها ضدعفوني کنندهاند و با باکتريها مقابله ميکنند. براي همين ميتوان از سرکه براي درمان گلو درد استفاده کرد.
ميزان مصرف: يک قاشق چايخوري سرکهي سيب را با يک قاشق چايخوري عسل در يک ليوان آب گرم حل کرده و روزانه 4 مرتبه ميل کنيد. اين کار را تا از بين رفتن درد و تب تکرار کنيد. البته اگر مشکل تا 48 ساعت از بين نرفت حتماً به پزشک مراجعه کنيد.
9- سرکه با گوش درد مقابله ميکند
بر اساس مطالعاتي که محققان آفريقاي جنوبي در سال 1998 انجام دادند، سرکه قدرت آنتي باکتريايي دارد. باکتريهاي استرپتوکوکوس و استافيلوکوکوس باعث ايجاد گوش درد ميشود. سرکه ميتواند با عفونت و درد گوش مقابله کند.
روش استفاده: در صورت بروز عفونت گوش، لالهي گوش را با سرکه پُر کنيد و به مدت 1 دقيقه سرتان را به گونهاي نگه داريد تا سرکه بيرون نريزد، سپس مايع را تخليه و با دستمال تميز خشک کنيد. اين کار را دو تا 4 بار در روز انجام دهيد تا درد و تب از بين برود.
مورد منع مصرف: اگر پردهي گوشتان پاره است هيچ مايعي در گوشتان نريزيد.