نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه شير طالبي کافي شاپي با بستني و بدون آن

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه شير طالبي کافي شاپي با بستني و بدون آن

افق کوروش/ نوشيدن يک ليوان شير طالبي در اوج گرماي تابستان لذت وصف ناپذيري دارد که نه تنها عطشتان را برطرف مي کند، بلکه خواص زيادي نيز براي سلامتي بدن دارد. شير طالبي يکي از ساده ترين و خوشمزه ترين نوشيدني ها است که مي توانيد در عرض چند دقيقه آن را تهيه کنيد. اين نوشيدني به قوي شدن سيستم ايمني بدن و همچنين درمان بيماري هاي مختلف کمک مي کند و گزينه بي نظيري براي پذيرايي از مهمان ها محسوب مي شود.

طرز تهيه شير طالبي مخصوص
 زمان آماده سازي: ۱۰ دقيقه
براي ۴ تا ۵ نفر
مواد لازم
يخ: به مقدار لازم
طالبي: ۱ عدد متوسط
شکر: به مقدار لازم (اختياري)
شير: ۲ ليوان فرانسوي دسته دار
بستني وانيلي: ۵ تا ۱۰ قاشق غذاخوري
خامه: ۴ قاشق غذاخوري


طرز تهيه 
مرحله اول؛ خرد کردن طالبي
در اولين مرحله از طرز تهيه شير طالبي مخصوص بايد يک طالبي با اندازه متوسط انتخاب کنيد. طالبي را با آب فراوان بشوييد. سپس آن را خوب خشک کنيد. حالا طالبي را از عرض آن برش دهيد. سپس پوست طالبي را جدا کنيد. آن را به قطعات کوچک خرد کنيد. اين کار را براي بقيه بخش هاي طالبي نيز تکرار کنيد. همه تکه هاي طالبي را در يک ظرف بريزيد.
مرحله دوم ميکس کردن طالبي
در مرحله دوم از طرز تهيه شير طالبي مخصوص بايد طالبي ها را با استفاده از مخلوط کن کاملاً ميکس کنيد. براي اين کار بايد تمام طالبي هاي خرد شده را داخل محفظه مخلوط کن بريزيد. براي اينکه شير طالبي شما حالت فالوده اي شود، مي توانيد بعد از خرد کردن طالبي آن ها را براي حدود ۳۰ تا ۴۵ دقيقه در فريزر قرار دهيد و سپس ميکس کنيد. اين کار موجب مي شود تا شير طالبي شما يخي و خوشمزه شود. سپس مقداري شکر به آن اضافه کنيد و دستگاه را روشن کنيد. اجازه دهيد طالبي ها به طور کامل ميکس شوند. توجه داشته باشيد که ميزان شکري که در اين شير طالبي استفاده مي کنيد، به ذائقه و سليقه شما بستگي دارد و مي توانيد حتي آن را بدون شکر نيز درست نماييد.

 مرحله سوم، ترکيب کردن طالبي ميکس شده با ساير مواد
بعد از اينکه طالبي به طور کامل ميکس شد، در اين مرحله از طرز تهيه شير طالبي مخصوص بايد شير، بستني و خامه را به آن اضافه کنيد. يخ را نيز داخل مخلوط کن بريزيد. دوباره مواد را به خوبي با هم ترکيب نماييد. آن قدر مواد را ميکس کنيد تا يخ به طور کامل خرد شود. مي توانيد به جاي خامه از شير غليظ شده و خامه اي نيز براي تهيه شير طالبي استفاده کنيد. اين کار موجب مي شود که طعم شير طالبي شما خامه اي تر و خوشمزه تر شود. در نهايت شير طالبي ها را در ليوان مناسب بريزيد. براي تزئين شير طالبي مي توانيد مقداري پودر نارگيل و پسته روي نوشيدني خود بريزيد.
علت تلخ شدن شير طالبي
بسياري از افراد بعد از درست کردن شير طالبي متوجه طعم تلخ و زننده آن مي شوند. قبل از هر چيز بايد بدانيد که براي درست کردن شير طالبي حتماً از طالبي استفاده کنيد و به جاي آن ملون و خربزه را ميکس نکنيد. به ياد داشته باشيد که شير طالبي بايد بلافاصله بعد از تهيه مصرف شود. گاهي اوقات ماندن شيري طالبي براي چند دقيقه تا چند ساعت مي تواند موجب تجزيه آنزيم هاي پروتئين شير شود و طعم نوشيدني شما را تلخ کند. از همين رو بعد از تهيه اين نوشيدني و بهره مند شدن از خاصيت شير طالبي حتماً آن را فوراً بعد از تهيه مصرف کنيد.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره