آخرين خبر/ روش تهيه نان اُکلُر براي شيريني نون خامه اي به روش زير است:

تخم مرغ ۴ عدد
نمک يک پنس
آرديک ليوان
آب يک ليوان
وانيل يک چهارم قاشق چايخوري
بکينگ پودريک قاشق مرباخوري
خامه قنادي زده شده ۳۰۰ تا۴۰۰ گرم
روغن مايع يک چهارم پيمانه يا پنجاه گرم
عسل يک قاشق غذاخوري

ابتداروغن ونمک وآب روباهم مخلوط کرده روي گازميزاريم تاريزجوش بزنه تواين مرحله آردوبکينگ پودررويکدفعه ميريزيم وهم ميزنيم خميررومدام پهن ميکنيم وجمع ميکنيم تااب اون تبخيربشه به اين مرحله داغ زدن ميگن اين مرحله خيلي مهمه حدودا۸ تاده دقيقه زمان ميبره بعدازروي گازبرداشته تايکم سردبشه حالاتواين مرحله وانيل وعسل و تخم مرغ رودانه دانه اضافه ميکنيم وخوب مخلوط کرده بعدقالب روکاغذروغني انداخته موادروداخل قيف ميريزيم ياباماسوره يابدون ماسوره روي کاغذپايپ ميکنيم وداخل فرميزاريم فرروازقبل بادرجه ۲۰۰ ميزاريم داغ بشه وتقريبا۵ دقيقه پخت اول بايدبا۲۰۰ درجه وبعدازاون درجه روروي ۱۸۰ بزاريد حدودابين ۳۵ تا۴۰ دقيقه زمان پختش هست بعدازپخت ميزاريم سردبشه وداخلش روباخامه ياحلوا پرميکنيم

نکته:فقط چنددقيقه اول بادرجه بالابايدباشه تاپف کنه
من بادوبرابرمواددرست کردم
__
ويدئو از majale.ashpazi

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar