بستني خانگي با طعم وانيل

خراسان/ مواد لازم
شير- 2 ليوان
شکر- نصف ليوان
وانيل – يک دوم قاشق چايخوري
ثعلب – يک دوم قاشق چايخوري
هل – يک دوم قاشق چايخوري
گلاب - کمي
طرزتهيه
1- داخل يک ظرف استيل شير بريزيد و روي شعله بگذاريد.
2- شکر، هل، وانيل و ثعلب را در ظرف ديگر بريزيد و با هم ترکيب کنيد.
3- مخلوط شکر، وانيل، هل و ثعلب را وقتي شير گرم شد به آن اضافه کنيد.
4- گلاب را اضافه کنيد و براي خوب مخلوط شدن مواد، عمل هم زدن را انجام دهيد.
5- ظرف را از روي شعله برداريد و کنار بگذاريد تا سرد شود و سپس در فريزر قرار دهيد.
6- بعد از يک ساعت ظرف را خارج کنيد و بستني را هم بزنيد و دوباره در فريزر قرار دهيد.
7- چند بار با فاصله يک ساعت در ميان همزدن را تکرار کنيد.
8- بعد از اتمام تکرار، ظرف را چند ساعت در فريزر بگذاريد تا خوب سفت شود.
9- بستني را از فريزر خارج و سرو کنيد.