نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ طرز تهيه «مرغانه پلا» يکي از غذا‌هاي محلي استان گيلان

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه «مرغانه پلا» يکي از غذا‌هاي محلي استان گيلان

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم  طرز تهيه مرغانه پلا را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.

مواد لازم:

برنج نصف پيمانه
تخم مرغ۲عدد
گردو به ميزان لازم
 پنير ۵۰ گرم (ليقوان يا تبريزي)
 کره

طرز تهيه

ابتدا تخم مرغ‌ها را آبپز کرده و بعد از پخت رنده کنيد. مقداري مغز گردو را در حدود ۵عدد اسياب کرده و کمي ديگر را خرد کنيد. برنج را با مقداري نمک و کره به صورت کته دم کنيد و سعي کنيد کمي نرم‌تر از حد معمول ان را طبخ کنيد.

بعد از پخت برنج را با تخم مرغ آبپز شده و پنير رنده شده و گردو اسياب شده مخلوط کرده و به شکل گلوله‌هاي کوفته‌اي در آوريد و رويش را گردوي خرد شده بريزيد.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره