غذاي ملل/ روش تهيه «پنکيک پيازچه» خوشمزه و خاص

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم طرز تهيه پنکيک پيازچه را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
روغن کنجد دو قاشق غذاخوري
تخم مرغ سه عدد
آرد گندم شش قاشق غذاخوري
آرد برنج سه قاشق غذاخوري
پياز قرمز نصف ليوان
کدو سبز يک ليوان
فلفل دلمهاي قرمز يک ليوان
هويج يک ليوان
پيازچه دو ليوان
طرز تهيه:
براي شروع پيازچهها را به صورت حلقههاي ريزي کنيد بعد فلفل دلمهاي، هويج و کدوسبز را به صورت نوارهاي نازک برش بزنيد.
پياز را نيز خلالي کنيد و همه را با هم قاطي کنيد.
آردها و نمک را به اين مخلوط اضاف کنيد.
زرده را هم از سفيده جدا کنيد و با همزن برقي، سفيده را آنقدر بزنيد تا به صورت خامهاي سفت شود.
زرده را هم به مخلوط اضافه کنيد.
در مرحله بعدي سفيده زده شده را اضافه کنيد و به عنوان آخرين مرحله دو طرف آن را در تابهاي که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنيد.