صبحانه/ «املت خرما با گردو» يک ميان وعده مقوي براي بچه ها
سرآشپز پاپيون/ املت خرما با گردو
چي لازم داريم:
خرما
۱۲ عدد
تخم مرغ
۵ عدد
گردو
۶ عدد
کره
به مقدار لازم
چطور تهيه کنيم:
زمان تهيه ۱۰دقيقه
زمان پخت ۱۰دقيقه
۱
ابتدا پوست خرماها را گرفته و هسته آنها را در آوريد و به صورت دلخواه خرد کرده يا پوره کرده و يا درسته کنار بکذاريد.مغز کردو ها را ريز کرده يا آسياب کنيد.
۲
در تابه اي مقداري کره را داغ کرده و خرما و گردو را در آن تفت دهيد تا رنگ آنها کمي برگردد.
۳
پس از اينکه کمي رنگ خرماها تيره شد و بافت نرم تري پيدا کرد تخم مرغ ها را تک تک درون تابه بشکنيد و با قاشق مخلوط کنيد ، و در ظرف مناسب به همراه نان سرو نمائيد.
ساير نکاتاملت خرما با گردو
1)در صورت تمايل تخم مرغها را جدا شکسته و به همراه کمي زعفران به خرما اضافه کنيد.
2)در صورت تمايل از خرماي بيشتري اسفاده کرده و ميزان تخم مرغ را کمتر کنيد.
3)اين غذا بسيار مغذي بوده و خيلي زود شما را سير ميکند پس بهتر است مقداري کمتر از مصرف هميشگي خانواده در نظر بگيريد.
4)اين غذا مناسب براي صبحانه يا عصرانه است و بدليل وجود خرما در اين غذا خاصيت انرژي زايي بسيار خوبي دارد ، ميتوانيد کره و مغز گردو را به کار نبريد ، حتي با خرما و تخم مرغ هم اين غذا داراي طعمي فوق العاده است.
5)بايد با حرارت ملايم اين غذا را آماده کنيد ، بدليل وجود قند در خرما امکان سوختن آن زياد است پس مرتب آن را چک کنيد.