غذاي ملل/ طرز تهيه برنج سرخ شده با نارگيل و بيف تايلندي
بيتوته
بروزرسانی
بيتوته/ مواد لازم براي 6 نفر:
برنج 300 گرم
شير نارگيل 500 ميلي ليتر
آب 180 ميلي ليتر
نمک 1/2 قاشق غذا خوري
سس باربيکيو 2 قاشق غذا خوري
سس سويا 2 قاشق غذا خوري
شکر 1 قاشق چاي خوري
روغن مايع 1 قاشق غذا خوري
سير له شده 3 حبه
فلفل قرمز 3 عدد (دانه ها را در آورده و برش طولي 5 سانتي متر دهيد)
گوشت چرخ کرده 600 گرم
ريحان 50 گرم
طرز تهيه:
برنج خود را با آب بشوئيد و همراه با شير نارگيل ، 180 ميلي ليتر آب و نمک در قابلمه اي روي شعله ملايم بگذاريد به مدت 20-15 دقيقه تا به حالت کته در آيد.
اکنون سس باربکيو ، سس سويا و شکر را در کاسه اي مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
در ماهي تابه يا واک ( نوعي ماهي تابه ) روغن مايع بريزيد و سير و فلفل قرمز ها را اضافه کنيد و تفت دهيد.
سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنيد و با قاشق چوبي مرتب هم بزنيد و بگذاريد گوشت ها قهوه اي و خرد شوند 5-4 دقيقه اين کار را ادامه دهيد.
بعد از 5 دقيقه مخلوط شکر را به تابه اضافه کنيد و به مدت 30 ثانيه هم بزنيد.
غذاي شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگيل را در بشقابها بکشيد و گوشت را روي آن بريزيد و با کمي ريحان و فلفل قرمز تزئين کنيد.
نکته: سعي کنيد طعم هاي جديد را امتحان کنيد چون اين غذا با شير نارگيل پخته مي شود دليل نميشود که بدمزه باشد،اين غذا بسيار خوشمزه و با مزاج ايراني سازگار است.