نماد آخرین خبر

نهار/ طرز تهيه «لوله کباب» افغانستاني؛ خوشمزه و لذيذ

منبع
بروزرسانی
نهار/ طرز تهيه «لوله کباب» افغانستاني؛ خوشمزه  و لذيذ

کي آشپزه/ در ادامه قصد داريم شما را با دستور پخت لوله کباب افغاني آشنا کنيم.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده = ۱کيلو
پياز = ۲۵۰ گرم
سير = ۲ حبه
آرد نخودچي = به مقدار لازم
فلفل سياه، تخم گشنيز، نمک= به مقدار لازم
روغن به ميزان لازم

طرز تهيه:

تمام مواد را با هم خوب مخلوط مي‌کنيم و ورز ميدهيم. سپس از مخلوط به اندازه گردو برداشته؛ کمي آب در يک کاسه کنار دستمان ميگذاريم تا بهتر بتوانيم کباب‌ها را شکل بدهيم سپس در دستمان بصورت لوله کباب‌ها را شکل داده و در روغن سرخ مي‌کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar