15
4
1K
15
4
1K
خراسان/ چطور یک خورشت به مجلسی خوشمزه بپزیم؟
1- اگر آلوهایی که استفاده میکنید سفت باشند، بهتر است قبل از مصرف یک تا دو ساعت آنها را داخل آب خیس کنید.
2- اگر دوست داشتید طعم خورشت به ملس باشد، یک قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید.
3- زمانبندی جا افتادن خورشت با توجه به حرارت آن متفاوت است. حواس تان باشد که بههای خرد شده نباید له شوند.
4- اگر دوست داشته باشید میتوانید به جای گوشت در این خورشت از پنیر کبابی استفاده کنید.
5- اضافه کردن پوره یا رب گوجه فرنگی باعث می شود طعم و رنگ خورشت بهتر شود.
6- پوره یا رب گوجه فرنگی را برای طعم بهتر تفت دهید.
7- بعد از پخت خورشت چوب دارچین را دور بیندازید.