عکاس خونه/ ارسالي از ياسمن خبري خسته شدم اينقدر ارسال کردماااااا بخش اشپزي لطفا.
گوشتهارو به تيکه هاي دلخواه (معمولا بزرگ برش ميدن).برش ميديم و داخل روخن به همراه يه عدد پياز کوچيک تفت ميديم بعد تفت دادن داخل زودپز ميچينينم و دو ليوان روش اب ميريزيم يه کم نمک و زرد چوبه هم اضافه ميکينم.بعد اينکه کاملا پخت چند عدد گوجه رو رنده ميکنيم با يه پياز کوچيک و سس قرمز تند و نمک توي روغن تفت ميديم و زعفران اماده رو بهش اضافه ميکينمو تکه هاي گوشت رو داخل اين مواد ميخوابونيم و ده مين درشو ميزاريم تا کاملا گوشتها طعم بگيره.اگه هم دوست نداشتيد ميتونيد بدون سس ميل کيند.نوووش جان.به همين سادگي
"مخاطبان گرامي آخرين خبر؛ براي ارسال تصاوير؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آيکون دوربين در بالاي صفحه را انتخاب نموده و تصوير خود را ارسال فرماييد."