نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز پخت «آش عاشوره»؛ نذری مخصوص مردم ترکیه

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
طرز پخت «آش عاشوره»؛ نذری مخصوص مردم ترکیه

سرآشپز پاپیون/ مردم هر کشوری فارق از نوع دین و اعتقاداتشان برای خود آداب و رسومی دارند که حتی در برخی از این سنت‌ها اقدام به پخت نذری هم می‌کنند که عاشوره یکی از این نذری‌های معروف در کشور ترکیه است که در اعیاد و مناسبت‌های مذهبی بخصوص در ایام محرم و روز عاشورا تهیه می‌شود و امروز ما قصد داریم تا طرز تهیه آن را برای شما شرح دهد.

مواد لازم
گندم پوست کنده ۱/۱/۲ پیمانه
نخود ۱/۲ پیمانه
کره ۲۰۰ گرم
لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه
شکر به مقدار لازم

هل ساییده ۲ قاشق غذا خوری
انجیر خشک خرد شده ۱/۲ پیمانه
قیسی هلو و زردالوی خشک بدون هسته ۱/۲ پیمانه
خلال بادام ۱/۴ پیمانه
کشمش پلویی ۱/۳ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

تمامی حبوبات را از قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس حبوبات را با آب (یا عصاره غلیظ مرغ که رنگ آن سفید باشد) و کره و نمک بار بگذارید تا بپزد.

وقتی حبوبات کاملا پختند، گندم خیس کرده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا باهم بپزند و له شوند و لعاب بیندازند.

خشکبار‌هایی مانند کشمش و قیسی و انجیر خردشده را شسته و خیس کنید تا نرم شوند. بادام‌ها نیز باید پوست گرفته شوند. در انتها گلاب را اضافه کنید. شکر و خشکبار خرد شده را نیز اضافه کنید.

در آخر باید این شله یا آش را با حرارت بسیار ملایم در مدتی طولانی دم کنید. این آش کم کم غلظت گرفته و آماده میشود. با خشکبار‌های نرم و مربا‌های دسری و کنجد و سیاهدانه روی آنرا تزیین کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar