آش اوماج ساده و خوشمزه مخصوص سرماخوردگی
آخرین خبر/ آش اوماج یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است که برای درمان سرماخوردگی پخته می شود
مواد لازم برای چهار نفر
سبزی آش شسته و خرد شده یک کاسه
کلم برگ خردشده یک کاسه
پیاز متوسط دو عدد
لپه خیس خورده نصف فنجان
برنج یک قاشق
آرد چهار قاشق پر (برای اوماج کردن )
نمک فلفل وزردچوبه به اندازه کافی
آب گوشت یا مرغ برای خوشمزه تر شدن آش
پیاز خرد شده را همراه دو قاشق روغن مایه کمی تفت میدیم بعد زردچوبه و لپه را هم همراه پیاز کمی تفت داده آب جوش میریزیم.
نکته:(در هر غذایی هنگام افزودن آب اگر از آبجوشیده استفاده کنیم غذای خوشمزه ای خواهیم داشت )
بعد از پختن لپه کلم و اضافه میکنیم با نمک و فلفل. کلم که پخت سبزی و کمی برنج را ریخته میگذاریم تا برنج نیم پز بشه. در این فاصله آرد را با پاشیدن کمی آب و ورز دادن اوماج میکنیم. (زیاد آب بریزی خمیر میشه )
برنج که نیم پز شد اوماج را با یک دست ریخته و با دست دیگر هم میزنیم تا اوماج ها به هم نچسبه و گوله نشه . اگر اوماج کردن براتون سخت بود میتونید دو قاشق آرد را با آب سرد حل کرده و در این مرحله بریزید توی آش و بیست دقیقه دیگر با شعله ملایم میپزیم.
آش اوماج برای بهبود سرماخوردگی و گلو درد و سرفه خیلی مفیده. این آش باعث عرق کردن بیمار شده و به این وسیله رطوبت بیماری را دفع میکنه.
امیدوارم هیچ وقت بیمار نشین و فقط هنگامی که هوس آش اوماج کردین درست کنید.
پ.ن
اگه لپه دوست نداشتین بجاش میتونید عدس را جایگزین کنید.
اگه سوال یا پیشنهادی داشتین بفرمایید خوشحال میشم
ویدئو از zinatjab