کاچی خوشمزه و مقوی برای روزهای سرد زمستانی
آخرین خبر/ طرز تهیه کاچی برای دو تا سه نفر : ارد سفید نصف لیوان (ارد گندم یا ارد کیک فرقی نداره)- پنجاه گرم کره یا روغن جامد یا روغن مایع (معادل یک چهارم لیوان )- ادویه مخصوص کاچی یک ق غ __ زعفران دم کرده سه ق غ- اب یک لیوان- دمنوش گل بابونه یا گل گاوزبان یک لیوان -نبات سه تا چهار شاخه (معادل صد گرم) - ابتدا ارد را روی حرارت گذاشته تا بوی خامی ارد از بین برود ولی ارد تغییر رنگ ندهد.بعد حرارت رو خاموش کرده و ارد رو الک کنید تا گلوله ها باز شوند. روغن یا کره را اضافه کنید دو دقیقه با حرارت کم هم بزنید و بعد ادویه مخصوص کاچی را بهش اضافه کنید.و هم بزنید و بعد حرارت را خاموش کنید .اب را در ظرفی ریخته تا بجوش اید. بعد نبات ها و دمنوش گل بابونه را اضاف کنید تا کاملا حل شود و بعد زعفران را اضافه کنید و هم بزنید حرارت را خاموش کرده تا کمی از داغی بیوفتد، و بعد مواد را ارام ارام به ارد وروغن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا ارد گلوله نشود، در این زمان حرارت خاموش باشه بعد که تمام اب ها با ارد مخلوط شدن دوباره حرارت را روشن کنید و مواد رو مدام هم بزنید با حرارت متوسط ( تا مواد غلیظ شود غلظت مواد تقریبا شبیه فرنی هستش کاچی نباید زیاد سفت باشه ولی من چون زیاد شل دوست ندارم کمی بیشتر رو حرارت گذاشتم و هم زدم ،در این مرحله اگه دوس داشتید میتونید مقداری مغز به کاچی اضافه کنید و هم بزنید و در اخر در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید ، واقعا طعمش حرف نداره .
دوستان ببخشید توى فیلم اشتباه به جاى پنجاه گرم روغن گفتم صد گرم
به عطاری بگید ادویه کاچی یا ادویه دوای گرم میخواین
به جاى گل بابونه میتونى اب بریزى
ویدئو از poopak_food