14
3
4.1K
آخرین خبر/ دو لیوان آرد رو تفت بدین تا بوی آرد بلند بشه و کمی طلایی بشه
دو پیمانه شکر و نصف پیمانه آب و یک قاشق غذاخوری آبلیمو رو داخل تابه بریزین تا بجوشه
وقتی کمی تغییر رنگ داد از روی حرارت بردارین
روی کاغذ نسوز کمی روغن بزنید و شربت رو بریزین
با لیسک زیر و رو کنین تا کمی خنک بشه
شربت رو به ظرف آرد ها منتقل کنین و وسطشبه این صورت یک سوراخ ایجاد کنین
شروع کنید به تابیدن و کشیدن به این شکل آرد بپاشین تا به هم نچسبه باید سریع انجام بدین تا شربت سرد و شکننده نشه ته فنجان قالب بزنین و با پودر پسته تزیین کنین
باورتون میشد به همین راحتی درست بشه؟
منبع: digcheh