نحوه درست کردن «بورک ترکیه ای» به روش اصیل
آخرین خبر/ نحوه درست کردن «بورک ترکیه ای» به روش اصیل
مواد:
1 قاشق غذاخوری خمیر مایع
(11 گرم) 75 میلی لیتر آب گرم
150 میلی لیتر شیر گرم
2 عدد تخم مرغ
شکر گرانول 75 گرم
50 گرم کره در دمای اتاق
آرد 460 گرم برای
مواد داخل:
کره 150 گرم
شکر دانه ریز
خامه شکلاتی یا سس سیب با فیلینگ اختیاری
دستورالعمل ها در یک کاسه کوچک، آب گرم، مخمر و کمی شکر را با هم مخلوط کرده و هم بزنید. سپس 6-7 دقیقه بگذارید تا مایه کف کند. در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، شیر گرم، کره، مخمر را اضافه کنید و حدود 4-5 دقیقه ورز دهید. روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید سپس با همزن یا با دست به مدت 4 تا 5 دقیقه ورز دهید. خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ در آورید. توپ ها را در بشقاب بریزید، روی آن ها را با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید و بگذارید 30-40 دقیقه در دمای اتاق استراحت کنند. خمیر را به کمک وردنه به شکل مستطیل باز کنید و سپس به کمک کاردک روی آن را کره بمالید. خمیر را همانطور که روی غلتک نشان داده شده است به آرامی بکشید. اگر از فیلینگ استفاده می کنید، فیلینگ را نزدیک یکی از لبه های خمیر قرار دهید. خمیر را باز کنید، سپس آن را به شکل سنتی Ensaïmada در آورید. Ensaïmadas را روی کاغذ مومی قرار دهید. اجازه دهید حدود 25-30 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند تا دو برابر شود. فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و حدود 12 تا 15 دقیقه بپزید تا خوب شود. از فر خارج کنید و بگذارید 13-15 دقیقه خنک شود سپس پودر قند بپاشید. نوش جان
ترجمه از صفحه لایف استایل شبنم