نماد آخرین خبر

شيريني ها/ دستور پخت نان پنجره اي

منبع
بروزرسانی
شيريني ها/ دستور پخت نان پنجره اي
ديگچه/ چي لازم دارم: 4 قاشق سوپخوري آرد 3 قاشق سوپخوري نشاسته يک قاشق سوپخوري آرد برنج 5 عدد تخم مرغ 1 فنجان شير 2 قاشق سوپخوري گلاب پودر شکر به مقدار لازم پودر پسته به مقدار لازم روغن به مقدار لازم چطور بپزم: براي پخت نان پنجره اي ابتدا بايد آرد، نشاسته و آرد برنج را با شير و گلاب مخلوط کرده و تخم مرغ ها را يکي، يکي به آن اضافه کنيد و مرتب به هم بزنيد تا خمير يک دست و نرمي به دست آيد. در صورتي که خمير نان پنجره اي کمي سفت بود، کمي آب يا شير به آن اضافه کنيد. روغن را در ظرف ديگر ريخته و داغ کنيد قالب نان پنجره اي را در روغن داغ قرار دهيد(روغن بايد تمامي سرقالب را بگيرد). سپس آن را در مايع خميري بزنيد، طوري که خمير نان پنجره اي به اندازه ۲ ميلي متر از سر قالب بيرون باشد. بعد قالب را يک لحظه در روغن داغ نگه داريد. وقتي که خودش را کمي گرفت با يک تکان نان پنجره اي در روغن رها مي شود. وقتي سرخ و طلايي رنگ شد، آن را بر گردانيد تا آن طرف نان هم کمي سرخ شود. سپس آن را با کفگير بر داريد تا روغن اضافي آن خارج شود. خمير نان پنجره اي را گاهي به هم بزنيد تا يک دست باشد از تمامي مواد به اين صورت نان پنجره اي تهيه کرده و پس از خنک شدن شيريني ها پودر شکر را با الک روي آنها بپاشيد. سپس با کمي پودر پسته سطح شيريني ها را تزئين کنيد و با چاي به عنوان عصرانه سرو کنيد.