«خورشت به آلو» خوش عطر و جاافتاده را به روش عالی درست کنید
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ آموزش خورش به آلو
مواد لازم:
۱.به ۲ عدد
۲.گوشت تکه ای ۳۰۰ گرم
۳.رب ۲ ق.غ
۴.نمک و فلفل و زردچوبه
۵.چوب دارچین
۶.زعفران
۷.آلو بخارا
۸.پیاز ۱ عدد
طرز تهیه:
پیاز و سرخ می کنیم و بهش کمی زردچوبه می زنیم و گوشت تکه ای و اضافه می کنیم و کمی فلفل سیاه به گوشت می زنیم و سرخ می کنیم و رنگ گوشت که تغییر کرد رب گوجه فرنگی و چوب دارچین و اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم و در آخر آب جوش میریزیم و میزاریم گوشت بپزه و تو این فاصله به و پوست میگیریم و خرد می کنیم و همراه آلو با کمی روغن سرخ می کنیم و به گوشت پخته شده اضافه میکنیم و نمک و زعفرونم می زنیم و یک ساعت دیگه میزاریم روی حرارت بمونه و با برنج میل می کنیم☺️
نکته:
۱.حتما به و سرخ کنید تا وا نره
۲.میتونید از گوشت مرغ و گوشت چرخکرده قلقلی هم استفاده کنید
از صفحه نسیم کوک