روش پخت «کلم پلو» معروف ترین غذای سنتی شیرازی ها
آخرین خبر/ روش پخت «کلم پلو» معروف ترین غذای سنتی شیرازی ها
کلم سنگ (کلمقمری) ۲ عدد
ریحان ۳۰۰ گرم شود ۲۰۰ گرم ترخون ۱۰۰ گرم یا پنج قاشق ترخون خشک
گوشت ۲۵۰ گرم آرد نخودچی ۱۰۰ گرم پیاز ۱ عدد پودر سیر ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل آبلیمو نصف استکان گرد لیمو ۲ قاشق غذاخوری و به مقدار زیاد سالاد شیرازی
سبزیها پاک شسته و خرد کنین برنج رو شسته و خیس کنید کلمهارو پوست بکنین ورقهای برش بدین و خلالی خرد کنین گوشت رو همراه پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آردنخودچی مخلوط و حسابی ورز بدین یکساعتی بذارین یخچال بعد کوفته قلقلی و سرخ کنین برنج رو دونه زنده آبکش کنین کلم هارو سرخ کنین کوفته قلقلیهارو سرخ کنین و به کلم اضافه کنین بعد سبزیهای خرد شده رو اضافه کنین و نمک و فلفل سیاه و آبلیمو و گرد لیمو بزنین و حسابی مخلوط کنین و لابهلای برنج آبکش شده بریزین و چهل و پنج دقیفه بذارین دم بکشه و تمام
از صفحه آذر ماهی صفت