نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

روش پخت «کلم پلو» معروف ترین غذای سنتی شیرازی ها

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ روش پخت «کلم پلو» معروف ترین غذای سنتی شیرازی ها

کلم سنگ (کلم‌قمری) ۲ عدد
ریحان ۳۰۰ گرم شود ۲۰۰ گرم ترخون ۱۰۰ گرم یا پنج قاشق ترخون خشک
گوشت ۲۵۰ گرم آرد نخودچی ۱۰۰ گرم پیاز ۱ عدد پودر سیر ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل آبلیمو نصف استکان گرد لیمو ۲ قاشق غذاخوری و به مقدار زیاد سالاد شیرازی

سبزی‌ها پاک شسته و خرد کنین برنج رو شسته و خیس کنید کلم‌هارو پوست بکنین ورقه‌ای برش بدین و خلالی خرد کنین گوشت رو همراه پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آردنخودچی مخلوط و حسابی ورز بدین یکساعتی بذارین یخچال بعد کوفته قلقلی و سرخ کنین برنج رو دونه زنده آبکش کنین کلم هارو سرخ کنین کوفته قلقلی‌هارو سرخ کنین و به کلم اضافه کنین بعد سبزی‌های خرد شده رو اضافه کنین و نمک و فلفل سیاه و آبلیمو و گرد لیمو بزنین و حسابی مخلوط کنین و لابه‌لای برنج آبکش شده بریزین و چهل و پنج دقیفه بذارین دم بکشه و تمام


از صفحه آذر ماهی صفت

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره