دو روش برای زود پختن نخود و لوبیا
آخرین خبر/ زودپز شدن و گرفتن نفخ حبوبات بدون خیس کردن به مدت طولانی
👈من مواقعی که میخوام یدفعه ای و زود غذا رو آماده کنم، از یه کدوم این روش ها، برای زودتر پخته شدن نخود و لوبیا استفاده میکنم👌
اگه بیشتر از یک ساعت هم بمونه بهتره، هر چی بیشتر بمونه زمان پختشون کوتاه تر میشه👍
👈 دو روشی که توی ویدئو گفتم برای مواقعی که وقت کافی برای خیس کردن نداریم.
در حالت معمولی یه روش دیگه اکثرا اون رو انجام میدن برای زودتر پخته شدن و گرفتن نفخ حبوبات هست که اون هم روش خیس کردن به مدت طولانی هست و اینطوری که باید اونا رو ۸ تا ۱۲ ساعت توی آب گرم خیس کرد و چند باری آب اونا رو عوض کرد و در آخر اونارو آبکش کرد.
👇 این ۳ روش زیر رو متخصصان طب سنتی برای گرفتن نفخ حبوبات میگن :
۱_ اگر حبوبات رو از قبل خیس کردهاید، قبل از پخت، آنها رو به مدت ۵ دقیقه بجوشونید و آبکش کنید و نهایتاً در آبی تازه به طور کامل بپزید.
اگر حبوبات را از قبل خیس نکردهاید، قبل از پختن، آنها رو یک یا دوبار بجوشونید و بعد آبکش نموده و با آب جدید بپزید .
۲_ اگه عجله دارید و وقت خیساندن ندارید، یک خیار با پوست رو از طول برش بدید و موقع پخت حبوبات داخل قابلمه بیندازید و آخر پخت خارجش کنید.
از خیار میتونید موقع خیساندن حبوبات هم استفاده کنید.
۳_ از ادویه و مواد ضدنفخ در هنگام پخت استفاده کنید
برای رفع نفخ حبوبات، یکی از راه ها، پختن آنها به همراه زیره و کمی برنج است.
می تونید موقع پخت به حبوبات خود هویج، رزماری، نعنا خشک و آویشن اضافه کنید.
⚠️ توجه:
👈 حبوبات رو قبل پخت تفت ندید و هنگام پخت حبوبات به اونا نمک نزنید که باعث دیرپز شدن اونا میشه
سخن آخر:
👈 برای کوتاه تر شدن زمان پخت و گرفتن نفخ حبوبات از یه کدوم از روش های ذکر شده یا ترکیب دو روش با هم استفاده کنید و در آخر هم برای زودتر پخته شدن حبوبات میتونید از زودپز استفاده کنید که من اکثرا همین کار رو می کنم👌😊
منبع: @zibaee_zendegi_man