طرز تهیه پامادور خورش غذای محبوب گیلانی
آخرین خبر/ سلام به روی ماهتون
اومدم با آموزش یه غذای ساده ی گیلانی به لسم پامادور خورشت یا همون گوجه خورشت که همین اول کار بگم که:
این غذا املت نیست فقط شبیهشه
بشدت هم خوشمزس مخصوصا تو فصل بهار با سیر تازه و باقالی تازه کافیه یه بار امتحانش کنی
مواد لازم:
گوجه ۱۰ عدد پوست گرفته شده و خرد شده
سیر ۵ حبه
تخم مرغ 2 تا سه عدد
طرزتهیه:
روغن بریزید داخل ماهیتابه که من از گمج استفاده کردم سیر های رنده یا ریز شده رو داخل روغن با کمی زردچوبه تفت بدین و تخم مرغ ها رو اضافه کن و سرخ کنید و کنار بذارید.
داخل همون ماهیتابه گوجه هایی که پوستشو گرفتیم رو اضافه میکنیم و وقتی نرم شد کمی روغن بریزیدو تفت بدین و بذارین تا آب گوجه فرنگی کشیده بشه و سرخ بشن.
نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تخم مرغ ها رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد خاموش کنید .
نکته:بعضیا تخم مرغ رو در آخر اضافه میکنن و داخل همون خورش سرخ میکنن ، سیر هم همینطور بعضیا داخل گوجه میریزن یا مثل من با تخم مرغ سرخ میکنن.اما از نظر من این مدلی خوشمزه تره
حتما امتحانش کنید.پیشایش نوش جان
منبع: صاحبه خوشدل