طرز تهیه بستنی مگنوم خوشمزه و خانگی
آخرین خبر/ اینبار بستنی شکلاتی مگنوم و کیم شکلاتی براتون آوردم درست کنید بخورید حالشو ببرید به جون منم دعا کنید 😂 که تو این گرونیا همچین خفنی رو با ۳-۴ قلم مواد براتون آوردم.
انقدرم خوشمزه و شکلاتی وخوش قلق که از درست کردن و خوردنش سیر نمیشید.
اگه قالب نداری تو لیوان یکبار مصرف درست کن
مواد لازم برای ۵ عدد بستنی…
شیر ۱ لیوان
شکر ۱/۳ لیوان
نشاسته ذرت ۱ ق سوپخوری پر
شکلات تخته ای ۴۰ گرم (شکلات تلخ،شیری،فندوقی..)سلیقه ای
وانیل ۱/۸ ق چایخوری
شکلات تخته ای برای روکش ۱۵۰ گرم+۱/۴ فنجان روغن مایع
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف پاکت)
خلال بادام به مقدار لازم
شیر+شکر+نشاسته ذرت رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدین.
مداوم روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه (حرارت خیلی کم باشه)
وقتی مواد غلیظ شد ، وانیل و شکلات تخته ای رو که از قبل روی بخار کتری ذوب کردین به مواد اضافه و مخلوط کنید و قابلمه رو از روی حرارت بردارین.
خامه رو با ۱-۲ قاشق از مواد مخلوط کنید تا همدما بشن و بعد به بقیه مواد اضافه و مخلوط کنید.
داخل قالب بستنی یا لیوان یکبار مصرف چوب بستنی بزارید و از مواد داخل قالب بریزید.
قالب رو چندبار به سطح کار بکوبید و به مدت ۱۲ ساعت داخل فریزر قرار بدین.
شکلات تخته ای را روی بخار کتری قرار بدین تا ذوب بشه،سپس روغن مایع را کمکم اضافه کنید تا شکلات کاملا روان بشه.
بستنی را از قالب خارج کنید و در شکلات خنک شده بغلتانید و زود خارج کنید(چون بستنی یخه شکلات زود میبنده)
برای بستنی مگنوم به شکلات ذوب شده مقداری خلال بادام اضافه کنید و بستنی را در شکلات فرو ببرید و زود خارج کنید.
اگه خواستین بستنی وانیلی داشته باشین داخل مواد بستنی شکلات نریزین
به جای شکلات میتونید ۱ ق غ پودر کاکائو اضافه کنید اما شکلات هم خوشمزه تر میکنه و هم باعثمیشه بستنی حالت یخمکی نشه
میتونید داخل مواد بستنی شکلات سفید بریزید تا رنگ داخلی بستنی سفید بمونه
میتونید برای بستنی و روکش از انواع شکلات تخته ای تلخ،شیری،فندوقی…. استفاده کنید(کاملا سلیقه ای)
شکلات باقی مونده از روکش بستنی رو میتونید داخل کیک شکلاتی بریزید.
منبع: آشپزی فرشته