این کماج مازندرانی نه فر میخواد نه همزن!
آخرین خبر/ کماج یه شیرینی مازندرانی که بهش نونم میگن و بدون فر و همزنه نیم ساعته آمادس.
مواد لازم:
تخم مرغ:۲ عدد
آرد برنج نرم :۱لیوان
آرد گندم :۲ق غ
ماست:۳ ق غ
شکر:نصف لیوان
گلاب:۲ق غ
زعفران غلیظ دم کرده:۲ق غ
شیر:۱/۴لیوان
بکینگ پودر:۱ ق م
پودر هل:یک ق چ
طرزتهیه:
اول تخم مرغ ها رو با همزن دستی یا چنگال میزنیم تا از لختگی دربیان،بعد شکر شیر ماست گلاب پودر هل زعفران و اضافه کرده هم میزنیم یکدست که شد آردها رو همراه بکینگ پودر روی مواد در سه مرحله الک میکنیم و هم میزنیم .
دقت کنید حتما آرد برنجتون نرم باشه و اگه نرم نبود دو قاشق ازش کم کنید و ارد گندم بریزید تا بافت نرم تری داشته باشید.
کف و دیواره های تابه رو خوب چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم در و همراه دمکنی میزاریم .حرارت کم . 20 دقیقه درشو باز نکنید بعد چک میکنیم وقتی پخت برمیگردونیم طرف دیگه هم کامل بپزه.
ویدئو از sahebeh.khoshdel