نماد آخرین خبر

آسان ترین روش پخت کیک یزدی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ روشی آسان برای پخت کیک یزدی خوشمزه

مواد لازم:
روغن مایع ۲۳۰ گرم(یک لیوان پر)
شکر ۲۳۰ گرم(یک لیوان پر)
آب سرد ۱۰۰ گرم(نصف لیوان )

گلاب۱۰۰ گرم(نصف لیوان )
عسل دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
ارد قنادی۳۰۰ گرم(دو لیوان پر)
پودر هل یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ۱ و ۱/۴قاشق چایخوری
نمک میوه نصف قاشق چایخوری(لوازم قنادی داره و به قله ای شدن کیک یزدی کمک میکنه)

طرز تهیه:
✔️همه مواد دستور دو ترکیب کرده و هم میزنیم
✔️نیم ساعت استراحت
✔️ در قالب مافین و کپسول میریزیم کپسول اگر بیش از حد خالی بمونه پف نمیکنه

✔️روش علامت +ایجاد کرده
✔️کنجد پاشیده
✔️بره داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰
از شیشه فر نگاه کنید هر وقت که پف کرد دما رو بیارید روی ۱۸۰ تا مغز پخت بشه
✔️حدودا پخت کیک ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول میکشه
۵ دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه
بعد از پخت تا وقتی داغه میتونید عسل رقیق شده رومال کنید

ویدئو از nastaran.banoo6

به پیج اینستاگرا می «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره