آسان ترین روش پخت کیک یزدی
آخرین خبر/ روشی آسان برای پخت کیک یزدی خوشمزه
مواد لازم:
روغن مایع ۲۳۰ گرم(یک لیوان پر)
شکر ۲۳۰ گرم(یک لیوان پر)
آب سرد ۱۰۰ گرم(نصف لیوان )
گلاب۱۰۰ گرم(نصف لیوان )
عسل دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
ارد قنادی۳۰۰ گرم(دو لیوان پر)
پودر هل یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ۱ و ۱/۴قاشق چایخوری
نمک میوه نصف قاشق چایخوری(لوازم قنادی داره و به قله ای شدن کیک یزدی کمک میکنه)
طرز تهیه:
✔️همه مواد دستور دو ترکیب کرده و هم میزنیم
✔️نیم ساعت استراحت
✔️ در قالب مافین و کپسول میریزیم کپسول اگر بیش از حد خالی بمونه پف نمیکنه
✔️روش علامت +ایجاد کرده
✔️کنجد پاشیده
✔️بره داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰
از شیشه فر نگاه کنید هر وقت که پف کرد دما رو بیارید روی ۱۸۰ تا مغز پخت بشه
✔️حدودا پخت کیک ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول میکشه
۵ دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه
بعد از پخت تا وقتی داغه میتونید عسل رقیق شده رومال کنید
ویدئو از nastaran.banoo6