نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طبخ ماکارونی گیاهی بدون گوشت و مرغ

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ من عاشق ماکارانی با گوشتم، درسته گوشت همه چیو خوشمزه میکنه اما نمیشه ک تو همه چی ریختش. 😌ترجیح میدم این مدلی ماکارانی رو درست کنم خیلیم خوشمزه میشه.
ی جورایی ماکارانی گیاهیه.
مواد لازمش؛
پیاز بزرگ یک عدد
ماکارانی هفتصد گرمی یک عدد
سیب زمینی متوسط دو عدد

فلفل دلمه یک عدد متوسط
قارچ ۵ عدد متوسط
لوبیا سبز پخته شده دو مشت
سویا نصف لیوان
رب گوجه ۴ ق غ
زردچوبه یک ق م
فلفل سیاه ب دلخواه
اویشن نوک ق چ
ادویه کاجون« دلخواه ولی خوشمزه اش میکنه»
ادویه سیب زمینی« دلخواه ولی خوشمزه اش میکنه»
نمک دو ق غ برای اب ماکارانی
سیب زمینی برای تهدیگ دو عددمتوسط
پیاز و فلفل دلمه و‌سیب‌زمینی نگینی میشه
قارچهاهم ورقه ای میکنم
لوبیا سبز هم بعد از پاک کردن و شستن و خورد کردن، میپزم
حالا همرو سره میکنیم اول سیب زمینی
بعد ک سرخ شد پیاز و فلفل دلمه باهم. و بعد
لوبیا به پیاز و فلفل دلمه ی سرخ شده اضافه میشه و تفت میخورن. حالا موادو از تابه خارج کرده و قارچها بدون روغن تفت داده میشن، وقتی ابش رفت روغن اضافه میشه و سپس رب گوجه فرنگی رنگش ک باز شد ادویه میزنیم و همه مواد باهم ترکیب میشن؛سویا رو هم ک با اب گرم خیسوندم و دوسه بار ابشو عوض کردم هم تفت میدم جداگانه و ب مواد اضافه میکنم. حالا اب میذارم برای ماکارانی تا جوش بیاد اب کم نباشه، نمک و روغنم اضافه میکنم و وقتی جوش اومد ماکارانی هارو دو یا سه تیکه میکنم و اضافه میشه.
ب محض اینکه ماکارانی ها ریخته شد باید همش بزنیم ک‌رشته ها نچسبن.
تقریبا پنج دقیقه طول میکشه تا بپزه البته نباید کاملا نرم شه ماکارانی. وگرنه شفته میشه
حالا ابکش میکنیم و فقط یک لیوان اب روش میریزیم. خیلی سریع شروع میکنیم به مخلوط کردن مواد با ماکارونی
اگر دیدیم ب هم میچسبه و داره خمیر میشه باید به رشته های ماکارانی روغن اضافه بشه.
تا از خمیر شدنش جلوگیری کنین.
برای ته دیگم مقداری روغن گذاشتم و بعد سیبزمینی.
ماکارونی ک اضافه شد حالا قابلمه رو میذارم رو شعله ای ک شعله پخش کن داره.
و حرارت زیاد باشه اول. تا بخار بگیره بعد کمش میکنیم تا دم بکشه. حدودا چهل دقیقه.
بعدش ماکارانی خوشمزه ما اماده اس😍😋
منبع: @razicook

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره