آموزش «کیک هویج و گردو» پرطرفدار در خانه
آخرین خبر/ کیک هویج با گردو
چه موادی لازم داریم؟!
آرد کیک ۲۱۰ گرم (۱ و ۱/۳ لیوان)
تخم مرغ ۳ عدد
هویج ۲ عدد متوسط
روغن ۱ لیوان (۲۲۵ گرم)
دارچین ۱ ق چ
نمک نصف ق چ
شکر ۱ لیوان (۲۴۰ گرم)
گردو ۱ لیوان
جوش شیرین ۱ ق چ سرخالی
بیکینگ پودر ۱ ق چ سرخالی
______________
چطوری درستش کنیم؟!
1️⃣اول آرد و دارچین و نمک و بیکینگ پودرو جوش شیرین و الک کن و با هم قاطیشون کن
2️⃣بعد گردو با گوشتکوب بکوب و به مواد اضافه کن و قاطیشون کن
3️⃣تو یه ظرف دیگه تخم مرغ ها و شکر و با همزن برقی۳ دقیقه میکس کن و بعد روغن و اضافه کن و ۳ دقیقه مجدد میکس کن
4️⃣حالا هویج و که ریز رنده کردی و بهش اضافه کن و ۱ دقیقه میکسش کن
5️⃣بعد مخلوط آرد که کنار گذاشته بودی و بهش اضافه کن و۲تا۳دقیقه هم بزن
6️⃣کف ظرف کاغذ روغنی بذار و مواد و بریز روش
7️⃣با دمای ۱۷۵ درجه ۴۵ الی ۵۰ دقیقه بذارش تو فر (بعد یه چوب نازک و توی کیک فرو کن اگر چوب و فرو کردی و خشک بود یعنی کیک پخته) فرو حتما ۱۰ دقیقه گرم کن قبل استفاده
8️⃣وقتی پخت ۴۵دقیقه بذار کنار تا خنک شه
با چای میل کنید
از صفحه big.tasterr