برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

نکات خورشت قورمه سبزی از نظر سرآشپز ساناز سانیا

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ خورشت قورمه سبزی هزارنکته جذاب و کلیدی داره و پیچیدگی‌های خودش رو.
اگر همیشه براتون سواله که چرا بعضی از قورمه ‌سبزی‌ها انقدر خوشمزه اند!
تو این ویدیو با ما همراه باشید تا قرمه‌سبزی‌تون خوش خوراک و دلپسند بشه.
مواد لازم:
- لوبیا قرمز ۴۵ گرم
- لیموعمانی سیاه ۲ تا ۳ عدد

- مغز ران گوسفند (خردشده) ۲۰۰ گرم
- پیاز (نگینی خرد و سرخ شده) ۱ عدد/۱۵۰ گرم
- زردچوبه (پودرشده) ۱/۲ قاشق چایخوری
- زعفران(ساییده و حل شده در آب) ۱ قاشق چایخوری
- استاک سفید گوساله (رقیق) ۱ لیتر
- سبزی سرخ شده ۴۵۰گرم
- تخم شنبلیله (پودرشده) ۱/۸ قاشق چایخوری
- نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار الزم
- گرد لیموعمانی ۱/۴ قاشق چایخوری
- شنبلیله (خشک شده) ۱/۲ قاشق چایخوری
- روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
- اسفناج و تره ۱۷۵ گرم


*سبزی شــامل: جعفری و گشــنیز جمعا
جعفری ۲۵۰ گرم و شنبلیله ۲۵ گرم
منبع: sanazsania

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره