نکات خورشت قورمه سبزی از نظر سرآشپز ساناز سانیا
آخرین خبر/ خورشت قورمه سبزی هزارنکته جذاب و کلیدی داره و پیچیدگیهای خودش رو.
اگر همیشه براتون سواله که چرا بعضی از قورمه سبزیها انقدر خوشمزه اند!
تو این ویدیو با ما همراه باشید تا قرمهسبزیتون خوش خوراک و دلپسند بشه.
مواد لازم:
- لوبیا قرمز ۴۵ گرم
- لیموعمانی سیاه ۲ تا ۳ عدد
- مغز ران گوسفند (خردشده) ۲۰۰ گرم
- پیاز (نگینی خرد و سرخ شده) ۱ عدد/۱۵۰ گرم
- زردچوبه (پودرشده) ۱/۲ قاشق چایخوری
- زعفران(ساییده و حل شده در آب) ۱ قاشق چایخوری
- استاک سفید گوساله (رقیق) ۱ لیتر
- سبزی سرخ شده ۴۵۰گرم
- تخم شنبلیله (پودرشده) ۱/۸ قاشق چایخوری
- نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار الزم
- گرد لیموعمانی ۱/۴ قاشق چایخوری
- شنبلیله (خشک شده) ۱/۲ قاشق چایخوری
- روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
- اسفناج و تره ۱۷۵ گرم
*سبزی شــامل: جعفری و گشــنیز جمعا
جعفری ۲۵۰ گرم و شنبلیله ۲۵ گرم
منبع: sanazsania