دستور پخت حرفه ای «کیک نسکافه» با بافت عالی
آخرین خبر/ یک کیک با طعم و بافت عالی
بریم برا مواد لازمش
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۳۰ گرم (حدود یک لیوان)
روغن ۱۵۰ گرم (حدود دو سوم لیوان)
شیر یا ماست ۱۵۰ گرم (دو سوم لیوان)
آرد ۳۵۰ گرم (دو و یک سوم لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق چ )
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر قهوه ۱ تا ۲ ق م (از پودر نسکافه هم میشه استفاده کرد)
آب ۲ ق غ
نکات 👇👇
از قالب قطر ۲۵ سانت می تونید استفاده کنید . می تونید قالب رو با کمی کره چرب کنید و آرد پاشی کنید
کیک داخل فر ۱۸۰ درجه حدودا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط قرار بدید
می تونید در فر دست ساز و یا تابه روی گاز درست کنید . داخل تابه کاغذ روغنی بندازید دو طرفشو بذارید روی گاز که گرم شود یک ربع مثل فر ، و بعد مایه کیک رو بریزید داخلش و در ظرف رو بزارید . حرارت شما ملایم رو به کم باشه از شعله پخش کن استفاده کنید . حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تایم نیاز هست اما این تایم خیلی تقریبی است و حتما باز خودتون چک کنید . اگر تابه دوطرفه می تونید برگردونید که اون طرف کیک هم کمی روش خوش رنگ تر بشه .
به دلخواه روش گاناش قهوه بریزید
مواد لازم گاناش قهوه :
۱۲۰ گرم خامه قنادی یا صبحانه
۱۰۰ گرم شکلات سفید
یک ق م پودر قهوه
از صفحه ladycake.ir