برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

آموزش تهیه خورشت مرغ با انجیر

منبع
چي بپزم
بروزرسانی
آموزش تهیه خورشت مرغ با انجیر

چی بپزممواد لازم

مرغ یک و نیم کیلو
انجیر خشک 12 عدد
سیر 5 حبه
پیاز بزرگ 1 عدد
پودر تخم گشنیز 2/1 قاشق چایخوری
پودر دارچین 2/1 قاشق چایخوری
پودر زیره 2/1 قاشق چایخوری
برگ بو 3 عدد
آب مرغ 1 و 2/1 فنجان
پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
روغن، نمک و فلفل به میزان کافی
طرز تهیه
فر را با حرارت 180 درجة سانتیمتر (350 درجة فارنهایت) گرم کنید.
مرغ را تمیز کنید و به تکه های مساوی خرد کنید.
سپس نمک، فلفل، یک برگ بو و نیمی از ادویه جات (پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و پودر زیره) بزنید و درکمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
تکه های مرغ را از تابه درآورید و در ظرف مخصوص فر بچینید.
پیاز را خلال و سیر را ریز خرد کنید. پیاز، سیر، نیم دیگر ادویه ها و آب مرغ را روی مرغ بدهید و انجیرهای خشک را لابه لای مرغ ها بچینید و روی ظرف را فویل بکشید.
ظرف مرغ را 25 دقیقه داخل فر قرار دهید و پس از این مدت از فر در آورید و پوست لیمو و آب لیمو را روی مرغ بدهید و ظرف را بدون فویل دوباره 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرغ کاملاً بپزد و برشته شود.
بعد از این مدت زمان غذا را از فر درآورید و سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره