دستور پخت جدید، سریع و آسان برای ران مرغ
فرادید/ پخت مرغ آسان و تهیه اش در دسترس است، اما اگر در رژیم غذاییتان از آن زیاد استفاده کنید، به یک غذای کسلکننده تبدیل میشود. پس بهتر است برای پخت آن از روشهای تازه استفاده کنید. این دستور پخت مرغ طعم زیادی دارد.
مواد لازم:
• مرغ تازه: بهتر است برای این غذا از ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست استفاده کنید، چون به علاوهی اینکه آبدار است پختن و خوردن آن هم آسان است.
• روغن زیتون: به جای روغن زیتون میتوانید از روغنی استفاده کنید که نقطهی دود بالاتری داشته باشد، فقط بیاد داشته باشید این غذا با روغن زیتون طعم بهتری دارد.
• ادویه: پودر سیر و پیاز، پاپریکا، زیره
• نمک و فلفل
دستور پخت ران مرغ:
• تکههای ران مرغ را درون یک کاسهی بزرگ بریزید و آن را به روغن زیتون و ادویهها آغشته کنید.
• تکههای مرغ مزهدار شده را داخل سینی لبهدار به مدت حدوداً ۳۰ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت داخل فر قرار دهید.
نکته مهم:
بهترین راهِ تنوع بخشیدن به این دستور غذایی، استفاده از ادویههای مختلف است (مثلاً آویشن خشک یا پونهی کوهی). به جای روغن زیتون هم میتوانید از کره استفاده کنید.
این غذا را میتوانید در کنار قارچ، کلم بروکلی و کدو سبز (پخته یا سرخ شده) میل کنید.
گوشت ایدهآل برای این غذا ران مرغ است. بهتر است چربی روی گوشت را کامل نگیرید و در آخر آن را با روغن یا کره آغشته کنید.