خورش گوشت و لوبیا
چي بپزم
بروزرسانی
چی بپزم/ مواد لازم
گوشت سردست گوسفندی 500 گرم
لوبیا سفید و سیب زمینی و نعنا خشک از هر کدام 100 گرم
پیاز متوسط دو عدد
شیره توت سفید نصف پیمانه
زردچوبه یک قاشق سوپخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت را به تکههای درشت خرد کرده و بشویید.
لوبیا سفید را که از شب قبل خیس کردهاید همراه گوشت، پیاز، سیبزمینی، زردچوبه، نمک و فلفل بگذارید مانند آبگوشت بپزد.
وقتی خورش به جوش آمد شعله را ملایم کرده تا خوب پخته شود.
به علت طبع سرد لوبیا سفید، سیبزمینی را از ابتدا درون خورش بریزید تا له شود.
در صورت تمایل میتوان در کنار این خورش از شیره توت سفید استفاده کرد. برای تزیین خورش از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده کنید.
در کاشان این غذا را در مراسم مذهبی به همراه برنج به صورت چلوخورش سرو میکنند.