نماد آخرین خبر

خورش گل کلم یک پیشنهاد جذاب

منبع
بروزرسانی
خورش گل کلم یک پیشنهاد جذاب

نکته چی/ خورش گل کلم یکی از انواع خورش های ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد.
مواد لازم برای ۴ نفر
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
زردچوبه و ادویه کاری به میزان دلخواه
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
چوب دارچین ۱ عدد
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
رب آلو ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
گل کلم ۱ عدد کوچک
آب لیمو ترش تازه ۱ عدد
لپه نصف پیمانه
طرز تهیه خورش گل کلم
مرحله اول
برای تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار، لپه را با مقداری آب روی حرارت قرار می‌دهیم تا بپزد.می‌توانیم قبل از اضافه کردن آب با کمی روغن لپه را تفت بدهیم. سپس آب ریخته و اجازه بدهیم تا بپزد.
مرحله دوم
گل کلم را برش های متوسط می زنیم و در مقداری روغن تفت می‌دهیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به صورت نگینی خرد می کنیم. گل کلم ها را از تابه خارج کرده و پیاز را در همان روغن تفت می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. بعد از تفت خوردن گوشت، ادویه ها به جز نمک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم در حدی که روی گوشت را بگیرد. این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که با بامیه طبخ می شود. این خورش را می توان به صورت ترش یا ملس تهیه نمود
مرحله چهارم
حالا آب جوش را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا گوشت به طور کامل بپزد. در ادامه زمانی که گوشت نرم شد و به خوبی پخت، در تابه ای دیگر رب گوجه فرنگی و رب آلو را به همراه مقدار کمی روغن مایع تفت می دهیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه طعم خامی رب ها گرفته شد، لپه پخته و آبکش شده و رب تفت داده را به گوشت پخته اضافه می‌کنیم. برای رسیدن به غلظت دلخواه با احتیاط آب جوش اضافه می‌کنیم. در این مرحله نمک را اضافه می کنیم.
مرحله شم
اگر رب آلو، ترشی لازم را با خورشت نداده بود، آب لیمو ترش به آن اضافه می کنیم. حالا گل کلم های سرخ شده را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا یک ساعت بپزند و خورشت جا بیفتد. سپس آن را درکنار انواع برنج و کته سرو می کنیم.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره