طرز تهیه خورشت به آلو؛ شیرین و خوشطعم
مجله دیجی کالا/ طرز تهیه خورشت به آلو را به شما آموزش دهیم که یک غذای ایرانی و خوشمزه است و انتخابی بسیار لذیذ برای فصل پاییز است.
مواد لازم
گوشت خورشتی گوسفند۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
به۲ عدد
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
ادویهی کاری نصف قاشق چایخوری
رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوری سرپر
آلو خشک به تعداد دلخواه
زعفران به مقدار دلخواه
نمک به مقدار لازم
آب لیمو ترش تازه به دلخواه
شکربه دلخواه
مناسب برای: ۴ نفر
زمان پخت: ۳ ساعت
طرز تهیه
یک عدد پیاز نسبتا بزرگ را نگینی و ریز خرد کنید. داخل روغن تفت دهید تا سبک شود. زمانی که پیاز سبک شد، ۲۵۰ گرم گوشت خورشتی گوسفند را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.
یک قاشق چایخوری زردچوبه، نصف قاشق چایخوری پودر دارچین و نصف قاشق چایخوری ادویه کاری را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید. سپس تا جایی که روی گوشت را بگیرد آب جوش اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم گوشت به مدت ۲ ساعت کاملا پخته شود.
دو عدد به رسیده و زرد رنگ را با پوست به قسمتهای درشت تقسیم کنید، سپس داخل کمی روغن تفت دهید. داخل همان تابه یک قاشق غذاخوری سرپر رب گوجهفرنگی را هم تفت دهید.
زمانی که گوشتها کاملا پختند، بهها و رب گوجهفرنگی سرخ شده را به خورشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید بهها به مدت نیم ساعت بپزند. مراقب باشید بهها بیش از حد نپزند چون له میشوند.
سپس آلوهایی را که شستهاید را به خورشت اضافه کنید. کمی زعفران دم کرده، کمی نمک و به دلخواه آبلیمو ترش تازه و شکر نیز به خورشت اضافه کنید. بعد از یک ربع خورشت به آلو شما حاضر است.