نماد آخرین خبر

نان مغزدار شیرینی، یک صبحانه یا عصرانه رویایی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم برای این نان مغز دار:
شیر 190میلی لیتر(سه چهارم پیمانه) 
خمیر مایه 8گرم(یک قاشق غذاخوری) 
شکر 30گرم(یک قاشق غذاخوری) 
وانیل 16گرم(نصف قاشق چایخوری) 
کره35گرم

تخم‌مرغ 1عدد
آرد 400گرم(چهار پیمانه) با احتیاط 
نمک 4گرم
شکلات یا نوتلا 200گرم
شکر به میزان لازم برای دیزاین
نکته ها 
شیر نباید خیلی داغ یا سرد باشه (حدودا 37تا40درجه سانتی گراد)
برای لطیف شدن خمیر باید خوب ورز داده بشه.
خمیر باید حتماً جای گرم باشه تا عمل بیاد و نون خوش بافت تری داشته باشید.
وقتی مواد شکلاتی داخل خمیر گذاشتید خوب اطرافش رو ببندید تا موقع سرخ شدن وا نره.
بلافاصله بعد از سرخ شدن توی شکر بزنید.
اگه شیر نداشتید از آب استفاده کنید.

شیر ولرم رو با خمیر مایه و شکر و وانیل توی ظرفی هم بزنید بذارید 15دقیقه توی جای گرم عمل بیاد. بعد کره آب شده رو اضافه کنید (به دمای محیط رسیده) مخلوط کنید. تخم مرغ زده شده رو اضافه کنید مخلوط که شد. آرد و نمک رو اضافه کرده و خوب ورز بدید تا خمیر لطیف بشه. حالا بذارید یک ساعت توی جای گرم عمل بیاد. بعد پف خمیر رو بگیرید به 12قسمت (58گرمی)تقسیم کنید با کمک وردنه بازش کنید داخلش رو شکلات تخته ای... نوتلا... مربا... کرم لوتوس... کرم پسته... کرم فندق.. هرچیزی خودتون دوست دارید بذارید. لبه های خمیر رو خوب بهم بچسبانید بذارید نیم ساعت دیگه استراحت کنه.
توی تابه روغن بریزید داغ که شد حرارت رو کم کنید بعد نان ها رو بذارید داخلش روی حرارت ملایم سرخ کنید. بعد بزنید داخل شکر و بذارید روی دستمال آشپزخانه تا روغن اضافه بره.
دمای فر از قبل گرم شده دمای160درجه به مدت 15الی 25دقیقه. حتما چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره ممکن بیشتر یا کمتر زمان بخواد. برای اینکه خشک نشه یک لیوان آب هم داخل فر قرار بدید 
نوش جان 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره