یک ترکیب جدید با پوره سیبزمینی و اسفناج

خراسان/ شاید بیشتر ما ترکیب ماست و اسفناج یا کوکو اسفناج را تجربه کرده باشیم اما تجربههای جدید با مواد اولیه ساده و در دسترس هیجانانگیز است و نمیشود از آن گذشت. یکی از ترکیباتی که میتوان با اسفناج داشت، پوره سیبزمینی و اسفناج است که میتوانید با امتحان کردن آن یک غذای جدید به منوی خود و خانوادهتان اضافه کنید. این ترکیب به خاطر داشتن بافت لطیف مورد استقبال اسفناجدوستها هم قرار خواهد گرفت و بد نیست برای وعده ناهار یا شام آن را امتحان کنید.
مواد لازم
اسفناج: ۲۰۰ گرم
سیبزمینی: ۲عدد متوسط
فلفل سیاه و نمک : یک قاشق چایخوری
خامه صبحانه: یک قاشق غذاخوری
کره: ۳۰ گرم
آب: به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول: سیبزمینیها را بشویید و به همراه آب (در حدی که روی سیبزمینیها را بگیرد) در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا خوب بپزند و نرم شوند. سپس پوست بگیرید و رنده یا پوره کنید. بعد اسفناج را بشویید و خرد کنید، سپس در قابلمه بریزید و بگذارید تا با آب خودش روی حرارت ملایم بپزد و هیچ آبی نداشته باشد. بعد از آن که اسفناج پخت، در تابهای کره را ذوب کنید و اسفناج را در آن خوب تفت دهید.
حالا وقت اضافه کردن خامه به اسفناج است و هم زدن. حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید. در طرف متناسبی به پوره سیبزمینی، نمک و فلفل بزنید. حالا شیر را گرم کنید و آرامآرام به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت دلخواهتان برسد؛ دقت داشته باشید زیاد رقیق نشود. در پایان مخلوط اسفناجی را به مخلوط سیبزمینی اضافه و سرو کنید. نوش جان.
نکته: برای پختن اسفناج صبور باشید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب بپزد و بدون آب شود.