چوروس، لذتی که فراموش نمیشود
آخرین خبر/ مواد لازم
آب ۲۵۰ گرم
آرد ۱۴۰ گرم
کره ۶۰ گرم
وانیل نوک قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد کوچک
نمک نوک قاشق چای خوری
شکر ۱۵ گرم (برای خمیر)
شکر ۱۰۰ گرم برای روکش شکلاتی
دارچین ۱ قاشق غ خ
.
آب ،شکر ، کره،وانیل و نمک رو روی حرارت بزارین وقتی ریز جوشید آرد رو یه یکباره بهش اضافه کنید وقتی خمیر جمع شد با حرارت کم پنج دقیقه تفتش بدید بزارید نیم ساعت کنار تا از حرارت بیوفته بعد بهش یدونه تخم مرغ اضافه کنید هم بزنید اگه به غلظت نهایی تو ویدیو رسید یدونه تخم مرغ کافیه براش ولی اگه دیدید سفت هست باز هم یدونه دیگه تخم مرغ بهش اضافه کنید خمیر رو داخل قیف بریزید ماسوره هم شکل شکوفه هست میتونید همون لحظه داخل روغن بریزید یا مثل من داخل ظرف نچسب یا ظرفی که کاغذ روغنی انداختید ماسوره بزنید و نیم ساعت بزارید داخل فریزر تا خودشو بگیره بعد بیرون بیارید و سرخ کنید بعد از سرخ شدن داخل شکر و پودر دارچین تا داغ هست بغلطونید و بعد هم با سس شکلات میل کنید .
.
سس شکلات:🍫
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
خامه صورتی ۱۰۰ گرم
روی بخار کتری بن ماری و ترکیب بشه