نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کیک هویج و گردو، یک تجربه‌ی دلپذیر

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/مواد لازم
هویج رنده شده ۱۸۰ گرم یا ۲پیمانه 
آرد ۲۵۰گرم یا ۲پیمانه 
شکر ۲۵۰ گرم یا۱ و ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱۴۰گرم یا ۳/۴ پیمانه
گردو خرد شده ۱۰۰گرم یا ۱پیمانه

بیکینگ پودر یک قاشق غ خ سر خالی
پودر دارچین یک قاشق غ خ سرخالی
نمک نوک قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
تخم مرغ ۴ عدد
ابتدا تخم مرغ هارو به همراه شکر و وانیل حدودا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی رنگ بشه سپس روغن رو اضافه کنید دوباره ۱ دقیقه هم بزنید داخل یک ظرف آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر دارچین رو بریزید سپس روی مواد الک کنید با همزن بزنید تا صاف و یکدست بشه سپس گردو و هویج رو بهش اضافه کنید با لیسک هم بزنید داخل قالبتون رو کره بمالید خوب سپس داخل فر از قبل گرم شده دمای ۱۷۵ به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید تا بپزه سپس از فردربیارید و اجازه بدین خنک بشه بعد برگردونید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره