نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

بهترین روش تهیه سیب زمینی سرخ کرده ترد رستورانی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ این یک ویدیوی اصولی برای سیب زمینی رستورانی هست که حسابی ترد بشه-میتونی مرحله اول انجام بدی و یه عالمه فریز کنی و هروقت دوست داشتی کمی سرخ کنی و کاملا ترد میشه

مواد اولیه سس دیپ پنیر:
-آرد سفید ۱قاشق غذاخوری
-کره ۱۰تا ۱۵گرم+کمی زردچوبه
-شیر ۱/۵ لیوان یا ۳۰۰میلی لیتر
-پنیر پیتزا موزارلا چدار یا گودا به مقدار دلخواه

مواد اولیه سس خیارشور:
-مایونز ۱ق غذاخوری
-کچاپ۱ق غ-خردل مایونز ۱ق غ
-خیارشور ۲ق غ+سیر ۱حبه درشت
-آب نصف لیموی کوچک
-نمک خیلی کم+فلفل سیاه خیلی کم
-نیمی از پیازهای کاراملی

مواد اولیه پیاز کاراملی:
-پیاز متوسط ۲عدد(میتونی بیشتر هم درست کنی)
-کره ۲۵گرم
-شکر۱ق چ-نمک نصف ق چ-
-سرکه بالزامیک ۲ق غذاخوری(اگر داشتی بزن)

مواد اولیه سیب زمینی سرخ کرده:
-سیب زمینی به مقداز دلخواه(من یکدونه درشت داشتم)
-روغن سرخ کردنی ۴۰۰میلی لیتر

این نکات خیلی مهمه:
-سیب زمینی دفعه اول نهایتا سه دقیقه بلانچ میشه -روی کاغذ روغن گیر میذاری و میره حداقل نیم ساعت داخل فریزر
-دفعه دوم از فریزر در میاری و همونجوری یخ زده،۵دقیقه سرخ میکنی تا جایی که طلایی بشه
-نکات بیشتر اگر میخوای بدونی از لینک داخل بایو،ویدیوی یوتیوبشو ببین

ویدئو از marco_kopol

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره