نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

زیتون پرورده گیلانی یک چاشنی بینظیر

منبع
مجله ديجي کالا
بروزرسانی
زیتون پرورده گیلانی یک چاشنی بینظیر

مجله دیجی کالا/ زیتون پرورده یک چاشنی خوشمزه و جذاب گیلانی است که از ترکیب گردو و رب انار و سبزی معطر تهیه می‌شود و در کنار انواع غذاها می‌توان سرو کرد.
مواد لازم
زیتون بی‌هسته ۵۰۰ گرم
گردو ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
سبزی چوچاق و نعناع تازه از هر کدام یک قاشق غذاخوری
آب انار ترش ۳ قاشق غذاخوری
رب انار ترش یا ملس ۲ قاشق غذاخوری
گلپر یک قاشق چای‌خوری
 
طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی
 برای آماده کردن یک زیتون پرورده خوشمزه، ابتدا سبزی معطر را که شامل چوچاق و نعناع است را داخل خردکن می‌ریزیم و چند پالس می‌زنیم تا کاملا ریز شود. اگر دسترسی به سبزی تازه نداشتید می‌توانید از سبزی خشک هم استفاده کنید.
در این مرحله، گردوها را نیز همانند سبزی‌ها درون خردکن می‌ریزیم و خرد می‌کنیم. توجه داشته باشید برای تهیه زیتون پرورده نباید گردوها کاملا له شود؛ کمی که خرد شود کافی است.
در این مرحله تمامی مواد را که شامل گردوی خرد شده، سبزی معطر، رب انار، آب انار ترش، سیر له شده و گلپر است را درون ظرف مورد نظر می‌ریزیم و کاملا باهم مخلوط می‌کنیم. اگر مواد غلیظ بود با اضافه کردن آب انار آن را رقیق می‌کنیم.
در مرحله‌ی آخر، زیتون‌ها را به مواد اضافه می‌کنیم و کاملا مخلوط می‌کنیم. زیتون پرورده جذاب ما آماده است. آن را به مدت یک الی دو ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم تا طعم مواد به خرد هم برود.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره