طرز تهیه سوپ ونیزی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/مواد لازم
گوجه فرنگی- 3 عدد درشت
فلفل سبز- یک عدد متوسط
پیاز- یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی- 2 قاشق غذاخوری
برگ تازه ریحان - 50 گرم
جوز هندی - 4 گرم
دانه فلفل سیاه و نمک - به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه این سوپ در آغاز پوست گوجه فرنگی را جدا می کنیم وبه همراه فلفل سبز و پیاز در مقداری آب می ریزیم و برروی شعله حرارت قرار میدهیم. پس از گذشت 15 دقیقه از روی حرارت برمی داریم و پس از اندکی سرد شدن ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را در مخلوط کن می ریزیم و خوب هم میزنیم، سپس مواد را در قابلمه روی حرارت ملایم قرار می دهیم و جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک و در آخر 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ریحان ساطوری شده را اضافه می کنیم و پس از گذشت 10 دقیقه آن را از روی شعله برمی داریم و در کاسه سوپ خوری می ریزیم و سرو می کنیم.