کاچی مقوی و خوشمزه به روش تبریزی
آخرین خبر/ مقوی تر وسالم تر از این دسر نداریم هم خوشمزه است هم راحت
موادلازم:
آرد۸قاشق غذاخوری
شکر۶ق غ
نبات یه تیکه
ادویه پودر زیره سیاه وپودر هل وزردچوبه هرکدوم نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
آب۴لیوان
کره۲قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا آب،شکر،نبات،پودر زیره وهل را مخلوط روی حرارت قرار میدیم تاشکر ونبات حل بشه بعد زعفران اضافه ومیزاریم سرد بشه .
حالا آرد رو کمی تفت داده در حرارت متوسط تا بوی خامیش گرفته بشه بعد کره وزردچوبه رو اضافه، ده دقیقه دیگه تفت میدیم طوری که تغییر رنگ نده.
از آخر هم شربت رو اضافه وقتی چند قل زد در قابلمه رو گذاشته در حرارت کم بیست دقیقه بمونه تا به غلظت ویدئو برسه مرتب هم بزنید ته نگیره وتمام😍
نکات:
خانمهای باردار وخانمهایی پریودن یادتون باشه داخل کاچی زعفران نزنید.
زیاد آرد رو تفت ندید نباید تغییر رنگ بدهد.
اگه جای کره از روغن زرد استفاده کنید عالیترمیشه.
هر ادویه ومغزی دوست دارید میتونید بریزید مقویتروخوشمزه ترمیشه.
ویدئو از bahareh_food